mediator Hengelo

Mediator Hengelo 

mediator Hengelo

Mediator Hengelo 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Waarom een mediator inschakelen?

Alle praktische én juridische zaken worden geregeld. Ook is er tijd voor jullie zorgen en vragen. Samen regelen brengt rust en duidelijkheid. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

De gesprekken zijn bij jullie thuis in Hengelo en omgeving, zoals Borne, Dinkelland, Eibergen, Enschede, Haaksbergen, Hof van Twente, Losser en Oldenzaal.

Als je gaat scheiden komt er veel op je af. Emoties maken het soms moeilijk om over praktische zaken afspraken te maken. Door mijn ondersteuning als onafhankelijke derde ontstaat overzicht.

Mediation zorgt voor een volledige afwikkeling van de scheiding

Wat kunnen jullie verwachten van de mediator Hengelo?

 • We beginnen met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we jullie persoonlijke situatie, onze dienstverlening en het all-in tarief gaan bespreken. Het hele proces heb je mij als vast contactpersoon.
 • Over alle praktische zaken wordt samen met jullie gezocht naar goede oplossingen en worden hierover passende afspraken gemaakt. Denk aan jullie financiën, de woning bij scheiding en alimentatie. Bij een koophuis wordt er snel gezorgd voor antwoorden op vragen, zoals wat haalbaar is.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tip bij kinderen

Zet het belang van jullie kinderen bij de scheiding altijd voorop. Samen met jullie bespreek ik het onderscheid tussen het kindsbelang en ouderbelang. Is het bijvoorbeeld in het belang van jonge kinderen om ze regelmatig te laten wisselen, omdat beide ouders ze graag willen zien. In wiens belang is dit?

Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb, zo worden zij ook betrokken bij keuzes over hen.

Het ouderschapsplan

Bij kinderen maken we een ouderschapsplan met afspraken over onder meer de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte houden over jullie kinderen. De mediator Hengelo staat voor jullie klaar.

De rechtbank.

De juridische procedure wordt in gang gezet als er over alle praktische zaken goede keuzes zijn gemaakt. De scheiding wordt door onze vaste advocaat ingediend bij de rechtbank, je hoeft hier zelf niet heen. Hiermee is jullie scheiding volledig geregeld.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig!

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Hengelo. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Helder stappenplan bij jullie scheiding

Stap voor stap wordt alles besproken, zoals:

 • Wat is jullie situatie? Is er bijvoorbeeld een eigen woning en wie blijft daarin wonen? Hoe staan jullie in het scheidingsproces?
 • Zijn er minderjarige kinderen? Wat zijn jullie eigen ideeën? Denk aan al dan niet verkopen van de woning of een gelijke verdeling van de zorg voor jullie kinderen.
 • Wat zijn voor jullie relevante zaken en wat zijn de gevolgen van bepaalde keuzes? Denk aan de verdeling van financiën en de eventuele fiscale consequenties.
 • Is het van belang dat zaken snel duidelijk worden dan is dat mogelijk. Zoals over de mogelijkheden van jullie koophuis. Door de samenwerking met BMP Finance wordt het snel duidelijk wat mogelijk is met jullie koophuis. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van jullie in de woning kan blijven? Wim, de mediator Hengelo staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Wat ik fijn vond is dat er erg veel aandacht uitging naar de nieuwe situatie met kinderen. Al mijn vragen werden beantwoord ik kan Resolve zeker aanraden.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button