Mediator Hillegom

Mediator Hillegom

Mediator Hillegom

Mediator Hillegom

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator Hillegom, bied ik een onpartijdige begeleiding gedurende het gehele scheidingsproces. Samen doorlopen we zorgvuldig elke stap om alle aspecten adequaat af te handelen. Deze gestructureerde aanpak zorgt voor helderheid en overzicht in een vaak complexe situatie.

Ik ben er altijd voor een persoonlijk gesprek bij jullie thuis om elkaar te leren kennen. Mijn doel is om jullie te ondersteunen tijdens de uitdagende fasen van een scheiding. In zo’n periode kunnen vaste zekerheden plotseling onzeker worden, waardoor er een wirwar van vragen en zorgen ontstaat.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het complete scheidingspakket

Onze gesprekken vinden plaats in de vertrouwde omgeving van jullie thuis. Na een informeel kennismakingsgesprek met jullie beiden, waarin we verkennen hoe ik jullie kan ondersteunen, kunnen jullie het volgende verwachten:

 • Als mediator Hillegom faciliteer ik gezamenlijke besprekingen waarin jullie afspraken maken over diverse aspecten, zoals financiën, alimentatie, huisvesting, pensioen, verzekeringen en de verdeling van bezittingen. Bij een eigen woning betrekken we snel antwoorden op belangrijke vragen, zoals de mogelijkheid voor een van jullie om in de woning te blijven. Deze afspraken worden zorgvuldig vastgelegd in een scheidingsconvenant.
 • Indien er minderjarige kinderen bij betrokken zijn, worden ook afspraken gemaakt over kinderalimentatie en de verdeling van zorgtaken. Deze worden opgenomen in een ouderschapsplan.
 • Met behulp van een alimentatieberekening krijgen jullie inzicht in de hoogte van de alimentatie, zowel voor de kinderen als voor de partner. Samen bespreken we of jullie akkoord gaan met de uitkomsten van de berekening, of dat er redenen zijn om hiervan af te wijken. Daarnaast verstrek ik informatie over wettelijke richtlijnen, zodat jullie afspraken kunnen maken die aansluiten bij jullie specifieke situatie.
 • Voor de juridische afhandeling werken we samen met een gerenommeerd advocatenkantoor. De advocaat dient de benodigde documenten in bij de rechtbank en verzorgt verdere afhandeling, zodat jullie scheiding volledig wordt afgerond. Dit alles tegen een vooraf vastgesteld all-in tarief, zodat jullie weten waar jullie aan toe zijn.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Hillegom. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Een apart moment voor een openhartig gesprek

Hebben jullie kinderen? Mijn suggestie is om echt met ze te praten. Te vaak wordt er óver hen gesproken, in plaats van mét hen. Daarbij bieden we ook de mogelijkheid voor een apart kindgesprek. Hierin kunnen ze bijvoorbeeld hun gedachten delen over zaken als de verdeling van zorgtaken, vakanties of verjaardagen. Soms draait het simpelweg om hoe het op school gaat of hoe ze zich voelen; ook vragen over de mediation zelf kunnen beantwoord worden. Zoals hoe lang het nog gaat duren of over de specifieke regelingen omtrent de zorgverdeling. De mediator Hillegom staat voor jullie klaar.

Met mediation sluit je zorgvuldig je relatie af

Naar mijn overtuiging is mediation de meest oprechte manier om tot afspraken te komen na een scheiding. Het houdt respect in voor het verleden en voor jullie gezamenlijke kinderen.

Samen maak je weloverwogen keuzes, niet vanuit emoties of irritaties, maar vanuit een helder inzicht en overzicht. Dit leidt tot doordachte afspraken, waarbij jullie zelf bepalen hoe zaken worden vastgelegd.

Wat klanten over mij zeggen

“Zeer professionele houding. Het voelde vanaf het kennismakingsgesprek al meteen heel erg vertrouwd aan. Zeker een aanrader, in een toch al moeilijke periode.” – Eddy uit Voorhout

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button