Mediator Hof van Twente

Mediator Hof van Twente 

Mediator Hof van Twente

Mediator Hof van Twente 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als MfN mediator Hof van Twente kom ik bij jullie thuis om de scheiding samen met jullie te regelen. Jullie kunnen van mij een persoonlijke aanpak verwachten. Door de gesprekken komt er snel overzicht en duidelijkheid. Ook videobellen is mogelijk.

Zorgvuldig jullie scheiding regelen onder begeleiding van mij als jullie mediator. Als jullie door de bomen het bos niet meer zien of niet weet waar je moet beginnen, kies dan voor mijn begeleiding als jullie onafhankelijke en gezamenlijke mediator.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De neutrale mediator zorgt voor complete afhandeling van de echtscheiding

Jullie worden bijgestaan tijdens de hele periode van de scheiding. Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. De hoogte van het tarief wordt afgestemd op wat jullie nodig hebben en zal worden besproken in het kosteloze kennismakingsgesprek. Hieronder een beschrijving van de manier waarop jullie begeleid worden:

 • Samen met jullie worden er afspraken gemaakt over jullie kinderen, alimentatie, financiën bij de scheiding, pensioen, de eigen woning, en je eigen bedrijf (als dit aan de orde is).
 • Een ouderschapsplan is verplicht als er minderjarige kinderen zijn. Stap voor stap bespreken we de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte gaan houden.
 • De juridische afhandeling volgt als er alle afspraken zijn gemaakt. Als dit is afgerond, is de scheiding geregeld. De mediator Hof van Twente staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Hof van Twente. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Ouderschapsplan en wettelijke eisen

Samen met jullie maak ik een ouderschapsplan, dat past bij jullie situatie en kinderen. Ook voldoet deze aan de eisen van de rechtbank. De rechtbank toetst onder andere of:

 • Jullie kinderen voldoende betrokken zijn bij de afspraken. Het is dus aan te bevelen dat jullie de afspraken bespreken met de kinderen. Ook is het mogelijk dat ik als mediator een apart kindgesprek met jullie kinderen heb. Zo krijgen zij extra aandacht en ondersteuning.
 • Alles compleet is (denk aan de invulling vakanties/hoe je elkaar informeert).

Een scheiding is altijd maatwerk

Een scheiding is altijd maatwerk en elke scheiding is anders. Dit geldt voor praktische zaken die geregeld moeten worden, maar ook voor hoe iemand emotioneel in de scheiding staat. Iedereen heeft namelijk zijn eigen individuele proces in de scheiding, waarbij de tempo’s meestal niet gelijk lopen.

Als mediator houd ik hier rekening mee. Ook stimuleer ik het inleven in elkaar. Hierdoor ontstaat ook vaak rust en meer inzicht en begrip voor elkaar. Dit legt een goede basis voor de toekomst. Helemaal van belang als jullie samen kinderen hebben.

Wat klanten over mij zeggen

“Wim is een topper! Werkt zeer efficiënt en punctueel. Laat niets aan het lot over en denkt mee. Hij is zakelijk maar zeker ook iemand die meeleeft.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button