mediator Hoofddorp

Mediator Hoofddorp

mediator Hoofddorp

Mediator Hoofddorp

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Samen de scheiding regelen met Sjoerd? Wat kun je hiervan verwachten? Alle praktische, emotionele én juridische zaken worden op een rijtje gezet en besproken. Zo komt er overzicht en rust.

Ik kom als mediator bij jullie thuis in in Hoofddorp en omgeving.

Ook ondersteun ik jullie in de communicatie, zodat je in staat bent om samen goede afspraken te maken. Samen om de tafel zitten en goede afspraken maken, geeft rust en duidelijkheid.

Mediator Hoofddorp:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding van begin tot eind geregeld.

Tijdens het hele scheidingsproces blijf ik als scheidingsbemiddelaar jullie vaste contactpersoon. Mijn dienstverlening bestaat uit:

 • Een kennismakingsgesprek waarin we jullie persoonlijke situatie gaan bespreken. Dit is overigens kosteloos en vrijblijvend. We bespreken ook meteen wat er komt kijken bij een scheiding, wat ik kan betekenen en wat het all-in tarief zal worden.
 • Meerdere gesprekken om samen afspraken te maken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie (eigen) woning te maken. Bij een koophuis bij de scheiding wordt besproken wat er mogelijk en haalbaar is. Kan één van beiden in de woning blijven en wat is hier van invloed op?
 • Deze stap is alleen aan de orde als je samen kinderen onder de 18 jaar hebt, we gaan samen een ouderschapsplan opstellen. We bespreken hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen invullen, afspraken over de zorgverdeling en de kinderalimentatie.
 • Als de stukken zijn opgesteld, gaat onze advocaat de juridische procedure in werking zetten en de stukken indienen bij de rechtbank. Je hoeft zelf dus niet naar de rechtbank. De mediator Hoofddorp ontzorgt.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met de ervaren mediator Hoofddorp. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Hoe steun je de kinderen bij de scheiding?

Hoe zorg je ervoor dat de kinderen zo min mogelijk last hebben van de scheiding? Door samen met jullie goede afspraken te maken, voorkom je problemen in de toekomst. Zoals concrete afspraken over de kinderalimentatie, zorgverdeling, omgang en hoe je elkaar informeert zorgen voor duidelijkheid. Meestal geldt; hoe beter je met elkaar om kan blijven gaan, hoe minder last de kinderen ervaren van de scheiding.

Het is ook mogelijk dat ik als onafhankelijke mediator met oudere kinderen een apart kindgesprek heb. Zo kunnen zij vertellen wat hen bezighoudt en wat hun ideeën zijn. Dit is een laagdrempelig gesprek, gewoon bij jullie thuis.

Samen scheiden

Mediation houdt in dat je samen afspraken maakt, ook al is er onenigheid over bepaalde zaken. Het uitgangspunt is dat je allebei de wil én intentie hebt om er samen uit te komen. Door samen afspraken te maken heb je allebei invloed, wat leidt tot acceptatie aan beide kanten. Hierdoor werken afspraken vaak beter in de praktijk.

Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button