Mediator Hoogvliet

Mediator Hoogvliet

Mediator Hoogvliet

Mediator Hoogvliet

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Als mediator Hoogvliet begeleid ik jullie gedurende de hele scheiding. In gesprekken bij jullie thuis word je goed geïnformeerd. Alle praktische zaken worden geregeld en ook juridisch is bij mij alles in goede handen.

“Wij wilden in goed overleg scheiden. We wilden beiden voor onze kinderen blijven zorgen. Ook moesten er goede afspraken over de financiën en onze woning komen. We hebben hierbij de hulp gekregen van Rogier van Pelt die we nodig hadden alles goed te regelen.”

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding geregeld met de mediator voor een all-in tarief

De mediator Hoogvliet werkt met een all-in tarief, vooraf krijgen jullie een totaal kostenoverzicht voor het volledig regelen van de scheiding. Dit wordt met jullie besproken tijdens het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek. Is er wellicht recht op een toevoeging (afhankelijk van jullie inkomen en of er vermogen is) dan is de eigen bijdrage minimaal. Hiervoor kunnen jullie verwachten:

 • Over alle zaken worden samen afspraken gemaakt, zoals over kinder- en partneralimentatie, verdeling van de financiën, de woning en inboedel en pensioen. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er al vroeg in het scheidingsproces gezorgd voor duidelijkheid over wat haalbaar is.
 • Als jullie kinderen hebben, maak ik samen met jullie een ouderschapsplan. Hierin komen onder andere afspraken te staan over de zorgverdeling. Met jullie wordt besproken hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen invullen en wat past bij jullie kinderen.
 • Tijdens de gesprekken is er ruimte en aandacht voor de emotionele kant van de scheiding. Ook worden jullie ondersteund in de onderlinge communicatie. Hiermee leg je een goede basis voor de toekomst.
 • Juridische afronding: onze vaste advocaat dient de scheiding in bij de rechtbank en verzorgt de inschrijving van de scheiding in de registers van de burgerlijke stand. Hiermee is jullie scheiding volledig afgerond. De mediator Hoogvliet staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Hoogvliet. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Kinderen betrekken bij afspraken

Voor kinderen bij de scheiding is er extra aandacht. Geen kind en geen situatie is gelijk. Jullie als ouders kennen het beste jullie eigen kind en afspraken moeten passen bij de behoefte van hen. Jullie worden voorgelicht over alle zaken, die geregeld moeten worden:

 • Alle afspraken leg ik voor jullie vast in het ouderschapsplan. Denk aan: omgangsregeling, hoe houd je elkaar op de hoogte van de kinderen (denk aan de situatie dat een kind ziek is of hoe het op school gaat) en de invulling van vakanties.
 • Maak samen afspraken over jullie kinderen. Zowel in overleg tussen jullie beiden als in overleg met jullie kinderen. Het is ook mogelijk dat ik als mediator apart met hen een kindgesprek heb. Zij kunnen dan vertellen hoe zij dingen graag willen.

Mediation maakt samen scheiden mogelijk

Wat is er nodig om samen de scheiding te regelen? Jullie moeten beiden aan tafel willen komen om met mij als mediator afspraken te maken. Hierbij moet de intentie er zijn om te komen tot oplossingen.
Wat levert samen scheiden met een mediator Hoogvliet jullie op?

 • Het is een stuk goedkoper dan beiden een advocaat en kost minder tijd. Je blijft met elkaar in gesprek en er is aandacht voor de onderlinge verstandhouding.
 • Er is ruimte voor het verdriet en boosheid. Dit scheelt frustraties en onbegrip en voorkomt een slechtere communicatie. Dit geeft een betere basis voor de toekomst, helemaal van belang als je samen kinderen hebt.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button