Mediator in Hoorn

Mediator Hoorn

Mediator in Hoorn

Mediator Hoorn

 
Mediator in Hoorn
 
Mediator in Hoorn

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Hoe maak ik als mediator Hoorn samen scheiden voor jullie mogelijk? Door een onafhankelijke derde in te schakelen krijgen jullie overzicht en weet je zeker dat je niets vergeet. Gesprekken zijn bij jullie thuis.

Afspraken worden zoveel mogelijk afgestemd op wat past in jullie situatie. Er ontstaat hierdoor rust en duidelijkheid, zowel bij kind(eren) als voor jullie zelf.

Voordelen Resolve Visie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van A tot Z geregeld

Samen met jullie worden alle zaken rondom jullie scheiding goed geregeld. De gesprekken zijn altijd met jullie beiden. De belangen van jullie allebei worden behartigd en is er extra aandacht voor de kinderen. Wat kunnen jullie verwachten?

 • Stap voor stap worden alle zaken met jullie doorgenomen. Denk aan jullie woning, financiën en pensioen en inboedel. Ook wordt er een alimentatieberekening voor jullie gemaakt.
 • Bij kind(eren) komt er een ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik als mediator Hoorn apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Op een laagdrempelige manier gewoon bij jullie thuis worden kinderen uitgenodigd te vertellen wat hun vragen en ideeën zijn.
 • Bij een eigen woning worden de opties besproken van de eigen woning bij de scheiding en wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Je betaalt een all-in tarief, inclusief de juridische afhandeling.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mediator in Hoorn

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Hoorn. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Passende afspraken over jullie kinderen

Voor kinderen worden er goede afspraken gemaakt en er wordt met jullie meegedacht hoe jullie de kinderen goed kunnen ondersteunen bij de scheiding:

 • Bij de afspraken over jullie kind(eren) zal het belang van jullie kind(eren) centraal staan. Wat is goed voor hem of haar en wat is passend?
 • Van belang is dat jullie dezelfde boodschap naar jullie kind(eren) hebben en uitstralen. Kinderen hebben het minste last van de scheiding als er duidelijkheid is voor hen en jullie als ouders overleg hebben met elkaar.
 • Voor kinderen is de manier waarop ouders uit elkaar gaan en tot afspraken komen uitermate belangrijk. Als er veel boosheid en strijd is hebben de kinderen hier vaak erg veel last van. Negatief over de andere ouder tegen de kinderen praten is pijnlijk en kinderen kunnen zich hierdoor zelf ook afgewezen voelen. Ten slotte zijn zij ook kind van de andere ouder. De mediator Hoorn staat voor jullie klaar.

Voordeel mediation bij jullie scheiding

Het kan zijn dat jullie niet weten waar je moet beginnen. Door mediation komt er overzicht en wordt voor jullie inzichtelijk wat er geregeld moet worden:

 • Bij mediation is het wettelijk kader het uitgangspunt, daarbinnen kijken we wat er mogelijk en wenselijk is. Wat is bijvoorbeeld een passende omgangsregeling voor jullie kinderen of hoe verdeel je de financiën op die manier dat het past bij jullie. Door dit overzicht ontstaat er vaak rust.
 • In de mediation gesprekken worden gezamenlijke afspraken gemaakt en worden zaken op elkaar afgestemd. Je houdt dus rekening met elkaar. Hierdoor werken afspraken vaak beter in de praktijk.
 • Jullie kunnen van mij als mediator Hoorn een persoonlijke aanpak verwachten. Dit betekent dat er in de gesprekken tijd en ruimte is voor emoties en het bespreken van zorgen.
 • Een scheiding regelen met een mediator is aanzienlijk goedkoper als een procedure via advocaten. Ook gaat het vaak sneller.
 • Bij mediation ga je samen om de tafel, dit houdt in dat je zelf de regio houdt over alle afspraken en hierop evenveel invloed hebt.

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt van iemand die zich volledig onpartijdig heeft getoond en goed mee heeft gedacht over onze specifieke situatie. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Mediator in Hoorn
Mediator in Hoorn
Call Now Button