mediator Huissen

Mediator Huissen 

mediator Huissen

Mediator Huissen 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Mediation in Huissen: samen stap voor stap de scheiding regelen. Ook voor de juridische afwikkeling hoef je niet meer apart een advocaat in te schakelen, dit is onderdeel van mijn volledige scheidingspakket.

Wat is voor samen scheiden nodig en wat niet? Er is voor nodig dat je samen om de tafel wilt, ook al spelen er veel emoties en kan het vertrouwen wankel zijn. Voorwaarde voor mediation is dat je de intentie hebt er samen uit te komen. Je hoeft het nog niet over alle zaken eens te zijn, dit wordt besproken in de gesprekken. Gesprekken zijn zowel overdag als s’avonds mogelijk.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen scheiden met behulp van Wim

Wat je kunt verwachten:

 • Alle zaken die voor jullie relevant zijn worden besproken door mediator Huissen. Zoals de financiën, alimentatie, pensioen en inboedel. Ook de woonsituatie wordt meegenomen. Zowel bij een huurhuis als een koopwoning wordt er gekeken wat mogelijk is en vervolgens goede afspraken gemaakt. Bij een eigen woning bij scheiding wordt besproken wat haalbaar is en wat de opties zijn. Er wordt voor gezorgd dat er snel duidelijkheid komt.
 • Voor kinderen is er apart een kindgesprek mogelijk, afhankelijk van hun leeftijd en of ze dit willen. Alle afspraken over hen komen in het ouderschapsplan.
 • De laatste stap is de juridische afwikkeling. Deze wordt ook door mij verzorgd en is inbegrepen in het all-in tarief.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

Wim ontmoet jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze deskundige mediator Huissen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat kun je verwachten van het kennismakingsgesprek?

Wim start altijd met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek nodig ik jullie uit om te vertellen over jullie situatie: wat is er belangrijk? Wat zijn uitgangspunten en waar moeten overal beslissingen over worden genomen? Ook vertel ik wat je kunt verwachten van mijn dienstverlening.

Hoe vertel je kinderen over de scheiding?

Als er kinderen zijn, begint mediator Huissen te vragen of de kinderen al over de scheiding verteld is. Als dit wel het geval is, kunnen we bespreken hoe dit gegaan is. Kinderen kunnen bijvoorbeeld verdrietig zijn of hadden het al verwacht, omdat er bijvoorbeeld veel spanningen waren. Ook kan het zijn dat ze praktische vragen stellen, zoals waar gaan we wonen.

Als het nog niet verteld is aan de kinderen, kan ik met jullie bespreken hoe je het kunt vertellen. Ik adviseer altijd om het samen te doen en te benadrukken dat je samen ouders blijft. Ook adviseer ik om zo veel mogelijkheid duidelijkheid te geven, zoals over het wonen.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button