Mediator Hulst

Mediator Hulst

Mediator Hulst

Mediator Hulst

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust
Als mediator Hulst kom ik bij jullie thuis en begeleid jullie tijdens de hele scheiding. Ook kunnen je verwachten dat op juridisch gebied alles op de juiste manier wordt afgehandeld.

Bij een scheiding komt er veel op je af. Door alle emoties is het vaak lastig om samen afspraken te maken als je geen hulp krijgt. Ook kunnen er tegengestelde belangen zijn. Zorg daarom voor goede onafhankelijke hulp, zodat er geen losse eindjes ontstaan.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het volledige scheidingspakket

Bij een scheiding kan je leven op de kop staan. Er is dan ook ruimte voor jullie verhaal en emoties. De gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren. Alle praktische zaken worden samen doorgenomen. Zoals:

 • In het kennismakingsgesprek met jullie beiden wordt besproken wat je kunt verwachten en de kosten van de scheiding. Je krijgt hierover vooraf duidelijkheid, aangezien wij werken met een all-in tarief.
 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over alle relevante zaken. Zoals de (koop- of huur)woning, toekomstige woonsituatie, financiën, inboedel en pensioen. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid of één van beiden in de woning kan blijven.
 • Er wordt een alimentatieberekening gemaakt. Deze wordt met jullie besproken, zodat er reële en passende afspraken worden gemaakt over zowel de kinder- als partneralimentatie.
 • Bij kinderen komen afspraken over de zorgverdeling en opvoeding te staan in een ouderschapsplan.
 • De scheiding wordt van A tot Z door de mediator Hulst juridisch afgehandeld. ResolveVisie werkt samen met een vaste advocaat.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Hulst. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Voldoende contact met beide ouders na de scheiding

Als mediator denk ik met jullie mee over hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Ook worden er verschillende omgangsvormen met jullie besproken:

 • Kies je bijvoorbeeld voor co-ouderschap, dan verdeel je de zorg voor de kinderen gelijk.
 • Of kies je ervoor dat de kinderen in het huis blijven wonen bij één van de ouders; hoe creëer je dan voldoende contactmomenten met je kind? Deze zaken worden met jullie doorgenomen, zodat je goede afspraken kunt maken. Deze komen te staan in het ouderschapsplan.

Is het voor beiden duidelijk dat de scheiding er komt?

Als het nodig is, wordt er aandacht besteed aan de zogenaamde scheidingsmelding. Dit is het besluit om te scheiden. Deze moet voor beide partners duidelijk zijn. Anders kunnen er weerstanden gaan spelen, die het maken van goede afspraken in de weg gaan staan.

Besproken wordt: is het een eenzijdig besluit geweest om te scheiden? Hoe lang geleden heeft de ander het te horen gekregen en hoe staat diegene er nu in? Er is ruimte om hierover te spreken en om zaken ook van de andere kant te zien. Dit geeft vaak rust, zodat het scheidingsproces goed kan verlopen. De mediator Hulst staat voor jullie klaar!

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces. Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button