Mediator IJmuiden

Mediator IJmuiden

Mediator IJmuiden

Mediator IJmuiden

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator IJmuiden regel ik samen met jullie alle zaken die op je af gaan komen bij een scheiding. In de gesprekken bij jullie thuis krijg je inzicht in de mogelijkheden die er zijn, zo kun je samen vormgeven aan de nieuwe toekomst.

Goede hulp bij jullie scheiding nodig? Wij zorgen dat er samen met jullie passende afspraken komen. Zodat er duidelijkheid komt voor de toekomst en losse eindjes worden voorkomen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rust en overzicht ontstaan door Sjoerd

Mijn dienstverlening bestaat uit een complete afwikkeling van jullie scheiding. Je betaalt hiervoor een all-in tarief. Hoe ik jullie ga begeleiden en de totale kosten worden besproken in het kosteloze kennismakingsgesprek. Het totale mediation traject ziet er als volgt uit:

 • Samen met jullie maak ik afspraken over jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Bij een koophuis bij de scheiding wordt besproken wat er mogelijk is. Moet de woning in de verkoop of kan één van beiden hier blijven? Wat is hierop van invloed en hoe wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid?
 • Afspraken die we samen gemaakt hebben voor jullie kinderen onder de 18 jaar worden vastgelegd in het ouderschapsplan. Denk hierbij aan afspraken over zorgverdeling, invulling van verjaardagen en feestdagen en kinderalimentatie.
 • Het traject aan tafel met jullie is nu achter de rug, we gaan de juridische procedure in werking zetten. Je hoeft zelf niet naar de rechtbank en het inschrijven van de scheiding verzorgen we ook voor je.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator IJmuiden. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Vragen bij kinderen bij scheiding

Hebben jullie kind(eren)? Samen worden er goede afspraken gemaakt over hen. Verder worden er tips gegeven, zoals:

 • Het is goed om met de kinderen te bespreken wat er niet verandert in hun situatie. Zoals: je ouders blijven je ouders, altijd, ze zullen er altijd voor je zijn en je ondersteunen. Ze blijven altijd van je houden. Je vrienden, hobby’s, sport, verenigingen en school hoeven niet te veranderen.
 • Bij het wisselen van kinderen van het ene huis naar het andere: houd het zo ontspannen mogelijk, wees geïnteresseerd in wat de kinderen hebben gedaan of gaan doen. Wissel leuke gebeurtenissen uit en bewaar issues of belangrijke bespreekpunten voor een moment waar de kinderen niet bij zijn.

Het is ook mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb. Zo worden zij ook betrokken bij de afspraken over hen en krijgen ze extra aandacht. De mediator Ijmuiden staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button