Langedijk

Mediator Langedijk

Neem direct contact op met Mellanie Egberts: 085 1302984 of mail mij

Wat kan ik betekenen als mediator in Langedijk?

Stap voor stap worden jullie goed voorgelicht, er is ruimte voor vragen en zorgen en we maken passende afspraken. Ook wordt juridisch alles afgewikkeld.

Als jullie het samen regelen geeft dat rust en duidelijkheid voor je zelf en natuurlijk bij kinderen, voor hen. Gesprekken zijn bj jullie en ook mogelijk in de avonduren.

Jullie scheiding van A tot Z samen geregeld

Wat houdt een totaal scheidingspakket in?

 • Het begint altijd met een kennismakingsgesprek, deze is kosteloos en vrijblijvend. We gaan dan kijken naar jullie persoonlijke situatie en bespreken onze dienstverlening en het tarief. We hebben een all-in tarief, zo voorkom je verrassingen achteraf.
 • Stap voor stap maken we samen met jullie afspraken over alles wat er geregeld moet worden bij een scheiding. Zoals alimentatie, de financiën, pensioen en jullie eigen woning. Ook is er ruimte om stil te staan bij de emotionele kant van de scheiding. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er vroeg in het scheidingsproces gezorgd voor antwoorden. Is het bijvoorbeeld financieel haalbaar dat de woning wordt overgenomen door één van jullie?
 • Een ouderschapsplan hoort er ook bij als er kinderen onder de 18 jaar zijn, hiervoor bespreken we hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen invullen. Denk hierbij aan de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen en kinderalimentatie.
 • Ook tijdens de juridische afhandeling blijf ik jullie vaste contactpersoon. Als jullie het over alles eens zijn, worden alle stukken opgestuurd naar onze advocaat. De scheiding is afgerond als de scheiding staat ingeschreven bij de gemeente.

Voordelen mediator Resolve Visie Langedijk:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Langedijk. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Mediation Langedijk in de praktijk

Hoe ziet mediation eruit in de praktijk en wat betekent het voor jullie?

 • Alle zaken worden stap voor stap besproken. De opties worden op een rijtje gezet, zodat je goede keuzes kunt maken, die passen bij jullie situatie. Zoals keuzes over de financiën, alimentatie of de zorg voor jullie kinderen. Als de communicatie tussen jullie samen stroef gaat, word je hierbij ondersteund. We zorgen ervoor dat jullie allebei kunnen uitpraten en aan bod komen.
 • Voor kinderen is er extra aandacht mogelijk door een apart kindgesprek. Dit is een gesprek met de kinderen, waarin zij hun wensen en ideeën kunnen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan wat zij graag willen met vakanties of bij de zorgverdeling.

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt. Er werd goed meegedacht over onze specifieke situatie. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button