mediator Leiderdorp

Mediator Leiderdorp

mediator Leiderdorp

Mediator Leiderdorp

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator Leiderdorp bied ik jullie een volledig scheidingspakket. In gesprekken bij jullie thuis wordt alles stap voor stap geregeld. De belangen van jullie beiden worden behartigd.

Waarom samen scheiden? Het uitgangspunt is dat je allebei zo goed mogelijk verder kunt. Als je zaken samen hebt besproken, voorkomt dit vaak frustraties in de toekomst en afspraken lopen soepeler.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van begin tot eind geregeld

Ik kom bij jullie thuis voor gesprekken, zodat er ook ruimte en rust is voor jullie verhaal en het bespreken van vragen en zorgen. Wat houdt het in dat jullie scheiding van begin tot eind wordt geregeld?

 • Alle zaken worden op een rijtje gezet, zodat er goede afspraken kunnen komen. We kijken altijd naar het hele plaatje; dus wat is er mogelijk voor beide partners? Denk aan een goede verdeling van de financiën bij de scheiding en wat is er mogelijk qua alimentatie en pensioen. Afspraken over een huurhuis dan wel koophuis worden gemaakt. Bij een koophuis bij de scheiding wil je natuurlijk snel weten wat er mogelijk is. Door onze samenwerking met Hypotheek Visie kunnen we zaken snel in gang zetten, zodat er al vroeg in het scheidingsproces duidelijkheid komt.
 • Voor kinderen onder er de 18 jaar worden de afspraken vastgelegd in een ouderschapsplan. Besproken wordt wat jullie ideeën zijn over een goede zorgverdeling en wat bij de kinderen past. Afhankelijk van hun leeftijd worden afspraken zo concreet mogelijk vastgelegd (denk bij jonge kinderen aan goede afspraken over ‘wisselmomenten’).
 • Onze vaste samenwerkende advocaat zorgt voor de afwikkeling bij de rechtbank. Voor het hele scheidingsproces betaal je een all-in tarief. De mediator Leiderdorp staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Leiderdorp. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Kinderen goed in hun vel na de scheiding

De scheiding heeft natuurlijk ook impact op jullie kinderen. Hoe zorg je ervoor dat ze goed in hun vel komen te zitten?

 • Vraag kinderen hoe het met ze gaat en laat ze weten dat je er voor ze bent. Ondersteun ze ook om dat te zeggen wat ze denken of voelen.
 • Laat kinderen weten en merken dat er door beide ouders nog steeds van hen gehouden wordt.
 • Vertel kinderen dat de scheiding niet door hen komt, voorkom daarmee de last van schuldgevoel (‘de scheiding komt door mij’).
 • Laat kinderen weten dat ze boos of verdrietig mogen zijn. Zo kunnen ze gevoelens steeds beter een plek geven en leren ze ook dat het leven doorgaat.

Om te zorgen voor extra ondersteuning voor kinderen, is er ook apart een kindgesprek met ze mogelijk. Dit is laagdrempelig en kinderen worden uitgenodigd om te vertellen hoe het met ze gaat en of ze vragen of zorgen hebben. Vaak is het voor hen fijn om tegen een onafhankelijk iemand dingen te vertellen.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button