Mediator Lekkerkerk

Mediator Lekkerkerk

Mediator Lekkerkerk

Mediator Lekkerkerk

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Als mediator Lekkerkerk ben ik er om jullie bij te staan tijdens het hele proces van scheiden. Ik kom graag bij jullie langs voor een eerste gesprek, waarin we kunnen praten over jullie situatie en hoe ik jullie kan helpen. Of het nu midden op de dag is of ’s avonds, ik ben flexibel en stem graag af op jullie agenda. Mijn doel is om jullie onpartijdige begeleiding te bieden, zodat jullie de best mogelijke uitkomst kunnen bereiken.

Wanneer de wegen van twee mensen zich scheiden, is het geruststellend om een begeleider aan je zijde te hebben die je door dit ingewikkelde proces leidt. Als scheidingsexpert ben ik er om jullie door deze emotionele achtbaan te loodsen, met begrip en zorgvuldigheid. In deze verwarrende en onzekere periode kan het voelen alsof je verdrinkt in de zee van formaliteiten en regelingen. Maar maak je geen zorgen, ik breng orde en duidelijkheid in de gesprekken, allemaal op een vertrouwde plek, bij jullie thuis.

Service mediator Rogier:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een zorgeloos traject naar een nieuwe start

Als mediator Lekkerkerk sta ik klaar om jullie te begeleiden door het proces van scheiding. Mijn focus ligt op het behartigen van alle belangen, met speciale aandacht voor eventuele kinderen. Mijn aanpak omvat:

 • We gaan samen in gesprek om afspraken te maken over alle aspecten die bij een scheiding komen kijken: jullie huis, bezittingen, pensioenen, financiën en alimentatie. Als er kinderen bij betrokken zijn, stellen we een ouderschapsplan op waarin alle afspraken over hen worden vastgelegd. Ik bied ook de mogelijkheid tot een kindgesprek, zodat hun stem ook gehoord wordt.
 • Naast het begeleiden van de gesprekken, regel ik ook de juridische afwikkeling. Onze vaste advocaat dient alle benodigde documenten in bij de rechtbank, waardoor jullie zelf niet naar de rechtbank hoeven. Jullie scheiding wordt volledig schriftelijk afgerond.
 • Mijn tarief is all-in, dus jullie weten van tevoren precies wat de kosten zijn, zonder verrassingen.
 • Afspraken kunnen bij jullie thuis plaatsvinden, ook ’s avonds, en altijd in aanwezigheid van beide partners. Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos en kan binnen één week worden ingepland.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We bieden volledige ondersteuning en nemen je zorgen uit handen.

We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek. Kom en maak kennis met onze deskundige mediator Lekkerkerk. We vernemen graag hoe we je kunnen ondersteunen en ontlasten. Scheiden in 7 stappen →

Ondersteuning door expert Rogier

Het ontvlechten van een relatie is een emotionele achtbaan, waarin gevoelens alle kanten op kunnen schieten. Het vooruitzicht van een gezamenlijke toekomst vervaagt, en dat doet vaak pijn. Dan zijn er nog de zorgen over de kinderen en de onzekere wegen die voor ons liggen. Als jullie mediator Lekkerkerk kan ik op verschillende manieren van dienst zijn:

 • Met behulp van een gestructureerd plan van aanpak scheppen we helderheid in jullie situatie. Wat zijn bijvoorbeeld de financiële aspecten, zoals spaartegoeden? Hoe staat het met de waarde van jullie huis en wat zijn de ins en outs van de hypotheek? Daarna gaan we samen jullie wensen bespreken en kijken we wat binnen jullie bereik ligt.
 • Ik faciliteer open communicatie tussen jullie beiden, zodat jullie tot werkbare afspraken kunnen komen. Het is cruciaal dat deze afspraken niet alleen op papier kloppen, maar ook in de praktijk uitvoerbaar zijn.
 • Alle benodigde documentatie, zoals het convenant en het ouderschapsplan als er minderjarige kinderen zijn, worden door mij opgesteld. Stap voor stap lopen we deze documenten samen door, zodat jullie precies begrijpen wat er wordt vastgelegd. Gedurende het juridische proces blijf ik jullie aanspreekpunt, en ook na de scheiding kunnen jullie altijd bij mij als jullie scheidingsexpert in Lekkerkerk terecht voor verdere vragen en ondersteuning.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button