mediator Lisse

Mediator Lisse

mediator Lisse

Mediator Lisse

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Onafhankelijke begeleiding bij de hele scheiding, dat is wat je kunt verwachten van mij als mediator Lisse. Stap voor stap gaan we dan ook door alle zaken heen, om zo alles goed te regelen. Zo komt er overzicht en duidelijkheid.

Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken. Ik sta jullie graag bij in de moeilijke periode van een scheiding. Zekerheden worden onzekerheden en je kunt met veel vragen en zorgen zitten.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het volledige scheidingspakket

Gesprekken zijn bij jullie thuis. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie beiden (waarin besproken wordt wat ik kan betekenen), kun je het volgende verwachten:

 • Met behulp van mij als mediator Lisse worden in gezamenlijk overleg afspraken gemaakt. Zoals over de financiën, alimentatie, de woning, pensioen, verzekeringen, verdeling van inboedel etc. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor antwoorden op vragen. Zoals of het mogelijk is dat één van beiden in de woning kan blijven. Deze afspraken worden door mij vastgelegd in een scheidingsconvenant.
 • Als jullie minderjarige kinderen hebben, worden er ook afspraken over de kinderalimentatie en de zorgverdeling van de kinderen gemaakt. Deze afspraken komen in het ouderschapsplan.
 • Op basis van een alimentatieberekening krijgen jullie inzicht over de hoogte van de alimentatie. Dit geldt zowel voor de kinder- als partneralimentatie. Samen bespreken we of jullie akkoord gaat met de uitkomsten van de berekening of dat er redenen zijn hiervan af te wijken. Jullie worden ook voorgelicht over de wettelijke richtlijnen. Zo kun je afspraken maken, die passen bij jullie eigen situatie.
 • Juridische afhandeling: Resolve werkt samen met een advocatenkantoor. De advocaat levert de stukken in bij de rechtbank en zorgt voor verdere afhandeling. Jullie scheiding wordt hiermee volledig afgehandeld. De betaling voor de gehele afwikkeling van de scheiding is een all-in tarief.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Lisse. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Apart gesprek met jullie kinderen mogelijk

Hebben jullie kinderen? Mijn advies is met hen te praten. Veel te vaak wordt er over hen gepraat en niet met hen. Ook is er apart een kindgesprek mogelijk. Hierin worden bijvoorbeeld hun ideeën over de zorgverdeling, vakanties, verjaardagen of Sinterklaas besproken. Soms praten we alleen over school of hoe het met ze gaat; ook vragen over de bemiddeling kunnen beantwoord worden. Zoals hoe lang het nog duurt of over de zorgverdeling.

Met mediation sluit je zorgvuldig je relatie af

Naar mijn mening is mediation de meest zuivere vorm er uit te komen na een scheiding. Er is respect voor het verleden en voor de gezamenlijke kinderen.

Je maakt beiden bewuste keuzes, niet vanuit emoties of irritaties, maar vanuit overzicht en inzicht. Hierdoor komen er zorgvuldige afspraken, waarbij jullie zelf bepalen hoe zaken worden vastgelegd.

Wat klanten over mij zeggen

“Zeer professionele houding. Het voelde vanaf het kennismakingsgesprek al meteen heel erg vertrouwd aan. Zeker een aanrader, in een toch al moeilijke periode.” – Eddy uit Voorhout

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button