Mediator Maasland

Mediator Maasland

Mediator Maasland

Mediator Maasland

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Waarom de scheiding regelen met mij als mediator Maasland? Ik bied jullie een volledig scheidingspakket. Door samen om de tafel te gaan, ontstaat er rust en overzicht voor nu en straks.

Ik kom bij jullie thuis voor de mediation gesprekken, we maken kennis en brengen jullie unieke situatie in kaart. Wat is er allemaal nodig? Ook afspraken op een neutralen locatie is mogelijk, dat is wel zo fijn.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met mediation wordt jullie scheiding volledig geregeld

Weet je niet waar te beginnen en mis je cruciale informatie om goede keuzes te maken? Zorg voor goede onafhankelijke hulp bij jullie scheiding om alles goed te regelen. Zo weet je zeker dat alles aan bod komt en er geen losse eindjes zijn. Wat de mediator Maasland biedt:

 • Een stappenplan waarbij alles stap voor stap wordt geregeld. Denk aan de financiën, alimentatie en pensioenen. Bij zowel een huurwoning als een koopwoning kijken we wat mogelijk is en worden er goede afspraken gemaakt. Bij een koophuis bij de scheiding zorgen we voor snel duidelijkheid door onze samenwerking met Hypotheek Visie.
 • Voor kinderen onder de 18 jaar worden alle afspraken vastgelegd in het ouderschapsplan. Zoals: hoe gaat de zorgverdeling eruit zien en wat spreken jullie af over de kinderalimentatie en de verdeling van vakanties.
 • De afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgd.
 • Je betaalt een all-in tarief.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Maasland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Met mediation worden alle afspraken goed vastgelegd

Als we alles goed door hebben genomen, is de laatste stap dat de afspraken door mij worden vastgelegd in het convenant en bij kinderen in het ouderschapsplan. Wat nu als jullie situatie verandert? je wilt bijvoorbeeld andere afspraken maken over de zorgverdeling van de kinderen. Dit kun je gewoon in onderling overleg doen. Je kunt ook afspreken (en vastleggen) dat je na een bepaalde periode weer met elkaar om de tafel gaat om zaken te evalueren en eventueel aan te passen.

Goede afspraken over pensioenen bij de scheiding

Wat kan ik als scheidingsmediator betekenen op het gebied van pensioenen?

 • Ik maak inzichtelijk welke keuzes er gemaakt kunnen worden en bespreek de voor- en nadelen. Welke keuze het beste is, hangt af van de persoonlijke situatie.
 • De afspraken over de pensioenen komen in het echtscheidingsconvenant.
 • Jullie worden gewezen op de administratieve afhandeling van de afspraken, zoals het melden van de afspraken bij pensioenfondsen.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button