Mediator Moergestel

Mediator Moergestel

Mediator Moergestel

Mediator Moergestel

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Waarom kiezen voor mijn begeleiding als mediator Moergestel? Allereerst biedt het jullie rust en duidelijkheid in een hectische periode. Daarnaast zorgt mijn aanpak ervoor dat jullie scheiding op een zorgvuldige en respectvolle manier wordt afgehandeld, wat een goede basis legt voor de toekomst. Ook als videobellen handiger is, is dat geen probleem.

Ik ben een MfN-gecertificeerd mediator en ik kom bij jullie thuis in Moergestel en omgeving voor gesprekken. Door mijn ervaring en expertise begeleid ik jullie stap voor stap door het hele proces. Samen werken we aan heldere afspraken die voor iedereen werkbaar zijn. Op deze manier kunnen jullie met een gerust hart en een solide plan de toekomst tegemoet.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met een mediator wordt jullie scheiding volledig geregeld.

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis waarbij veel geregeld moet worden. Als mediator Moergestel maak ik samen met jullie een stappenplan van zeven stappen om de hele scheiding overzichtelijk en duidelijk te maken. In de mediationgesprekken bespreken we alles wat nodig is om tot overeenstemming te komen. Denk hierbij aan afspraken over:

  • Zorg voor de kinderen: We maken duidelijke afspraken over de zorgverdeling en hoe jullie elkaar blijven informeren over de kinderen. Deze afspraken leggen we vast in een gedegen ouderschapsplan, waar je altijd op kunt terugvallen. Ik geef ook tips over hoe jullie de kinderen kunnen ondersteunen tijdens de scheiding. Als mediator kan ik apart met jullie kinderen een gesprek voeren, zodat zij ook hun ideeën kunnen delen en betrokken worden bij de afspraken die hen aangaan.
  • Verdeling van de inboedel en woonsituatie: We bespreken de verdeling van de inboedel, de woonsituatie en de hoogte en duur van partner- en kinderalimentatie. Jullie worden goed geïnformeerd over de mogelijkheden met betrekking tot de eigen woning bij de scheiding, zoals verkopen, samen aanhouden of één van jullie neemt de woning over. We bespreken welke stappen hierin gezet moeten worden en leggen alle afspraken goed vast.
  • Juridische zaken: Nadat jullie samen tot overeenstemming zijn gekomen over alle zaken, stel ik als mediator de benodigde documenten op, zoals het scheidingsconvenant en het ouderschapsplan. Vervolgens dient onze advocaat de stukken in bij de rechtbank, zodat jullie scheiding volledig geregeld is.

Als mediator Moergestel begeleid ik jullie persoonlijk en zorg ik ervoor dat het hele proces soepel en zorgvuldig verloopt.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Moergestel. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Eerste stap: het kennismakingsgesprek

Willen jullie de eerste stap zetten? Het kennismakingsgesprek is met jullie beiden en vindt plaats bij jullie thuis, net als de vervolggesprekken. Tijdens dit gesprek bespreken we wat jullie nodig hebben om samen tot goede afspraken te komen. Het gesprek is vrijblijvend en bedoeld om te zien of jullie vertrouwen hebben in mij als mediator Moergestel en of er genoeg basis is om de scheiding via mediation af te handelen. We bespreken ook het all-in tarief, dat de totale kosten van de scheiding dekt en gebaseerd is op jullie specifieke situatie.

Als mens aan tafel

Bij mediation Moergestel zijn wij altijd onpartijdig en onafhankelijk. Hierdoor weet je zeker dat beide kanten van het verhaal worden gehoord. Samen scheiden betekent dat jullie zelf de beslissingen nemen, zonder tussenkomst van een rechter, waardoor je zelf grip houdt op hoe alles wordt geregeld.

Willen jullie een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen? Neem dan direct contact op om de mogelijkheden te bespreken. Gesprekken zijn bij jullie thuis en je kunt rekenen op een persoonlijke aanpak.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijn, vertrouwd, betrokken en zakelijk waar nodig! Ik zou Marion Bongers zeker aanbevelen!.” – Marian uit Duiven

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button