Mediator Montferland

Mediator Montferland 

Mediator Montferland

Mediator Montferland 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator Montferland kom ik bij jullie thuis om de scheiding van begin tot eind te regelen. Wat kan ik voor jullie betekenen? Voor alle praktische zaken worden oplossingen gezocht én er is aandacht voor de vragen, zorgen en emotionele impact van de scheiding.

Ik kom graag bij jullie thuis in Montferland om kennis te maken, we komen er dan achter of er een klik is. Dat is erg handig, er komen nogal veel beladen onderwerpen op tafel. Het is dan fijn als je je op je gemak voelt.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met mediation wordt jullie scheiding zorgvuldig geregeld

Je betaalt voor mijn hele dienstverlening een all-in tarief, zo zijn er geen onverwachte kosten. Hiervoor ontvang je:

 •  Alle praktische zaken worden besproken en goede oplossingen voor gezocht. Zoals: hoe gaat het financiële plaatje eruit zien, wat is er mogelijk met alimentatie en de pensioenen en hoe gaat de woonsituatie eruit zien? Zowel bij een huur – als koopwoning wordt besproken wat er mogelijk en wenselijk is. Bij een eigen woning bij scheiding kunnen we door onze korte lijnen met de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie zorgen voor snel antwoorden op de vragen die er zijn.
 • Je wilt natuurlijk ook voor je kinderen alles goed geregeld en vastgelegd hebben. Ik informeer wat er mogelijk is en denk met jullie mee. We maken samen afspraken over hoe de zorg er uit gaat zien en de kinderalimentatie. Afspraken komen in het ouderschapsplan. Om kinderen erbij te betrekken kan ik als mediator Montferland een apart kindgesprek met ze hebben.
 • De laatste stap is de afwikkeling bij de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Montferland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Waarom samen scheiden?

Als het mogelijk is, kies dan voor het samen regelen van de scheiding. Dit is de meest zorgvuldige manier en je komt niet als kemphanen tegenover elkaar te staan in de rechtbank. Zaken afstemmen op elkaar, denk aan afspraken rondom de kinderen of de financiën, geeft rust in de toekomst. De mediator Montferland staat voor jullie klaar.

Hoe zit het met alimentatie?

Op basis van een alimentatieberekening wordt de alimentatie besproken, dit geldt voor zowel kinder- als partneralimentatie. Hierbij opmerkingen:

 • De kinderalimentatie loopt tot het 21ste jaar van het kind, vervolgens wordt het eventueel een bijdrage studiekosten levensonderhoud. Of het stopt als jullie kind in zijn eigen levensonderhoud kan voorzien.
 • Als er een groot verschil in inkomsten is, kan het zijn dat er partneralimentatie betaald moet worden. Iemand kan hier veel moeite mee hebben. “Jij wilt scheiden en nu moet ik je onderhouden.” Bedenk je dan, dat je vanuit het huwelijk bepaalde keuzes gemaakt hebt. De ene partner kon bijvoorbeeld carrière maken, juist omdat de ander er was voor de kinderen. Om hier recht aan te doen, is er een zorgplicht naar elkaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button