mediator Nieuw Vennep

Mediator Nieuw-Vennep

mediator Nieuw Vennep

Mediator Nieuw-Vennep

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Wat kan ik als mediator Nieuw-Vennep voor jullie betekenen? Stap voor stap word je meegenomen en zo gaan we alles bij langs wat voor jullie relevant is. De scheiding wordt zo zorgvuldig van A tot Z afgewikkeld.

Ik kom bij jullie thuis en ondersteun jullie tijdens de hele periode van de scheiding. Er komen goede oplossingen, die werken voor jullie en jullie kinderen. Bij een scheiding spelen er veel emoties, waar ook ruimte voor is in de gesprekken.

Mediator Nieuw-Vennep:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiden in 7 stappen met de mediator Sjoerd

Gesprekken zijn bij jullie thuis, waardoor er ook ruimte is om dingen goed te bespreken. Met scheiden in 7 stappen zijn jullie ervan verzekerd dat alles goed afgewikkeld wordt. De hoofdpunten:

 • Gezamenlijk afspraken maken. Met behulp van mij als mediator maken jullie in gezamenlijk overleg afspraken over de financiën, alimentatie, de woning, pensioen, verzekeringen, verdeling van inboedel etc. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over de mogelijkheden, zoals overname van de woning door één van beiden. De afspraken worden door mij vastgelegd in een scheidingsconvenant.
 • Als jullie minderjarige kinderen hebben, worden er ook afspraken over kinderalimentatie en de zorgverdeling van jullie kinderen gemaakt. Dit wordt vastgelegd in een ouderschapsplan.
 • Vanuit Resolve wordt samenwerkt met een vaste advocaat. De advocaat levert de stukken in bij de rechtbank en zorgt voor verdere afhandeling. Omdat jullie samen afspraken hebben gemaakt, is het een gezamenlijk verzoek van de scheiding en hoef je niet zelf naar de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Nieuw-Vennep. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen ouders blijven na de scheiding

Hebben jullie kinderen, dan is het voor jullie een overgang naar een nieuwe rol. Je gaat van partners in een relatie naar partners in ouderschap. Adviezen zijn:

 • Een scheiding kan bij jullie kinderen stress en spanning opleveren. Blijf letten op jullie kinderen en laat ze weten dat ze bij je terecht kunnen en luister aandachtig.
 • Voorkom dat informatie uitwisseling tussen jullie beiden via de kinderen verloopt. Informeer dus direct bij de ander hoe bepaalde dingen zitten en speel dit niet via de kinderen.

Ook is er apart een kindgesprek met jullie kinderen mogelijk. Ze worden uitgenodigd te vertellen of ze met dingen zitten en hun ideeën over zaken. Denk aan hun verjaardag vieren of de praktische invulling van de zorgverdeling.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button