mediator Nijmegen

Mediator Nijmegen 

mediator Nijmegen

Mediator Nijmegen 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Ben je op zoek naar een mediator Nijmegen die jullie kan helpen bij jullie scheiding? Graag leg ik uit wat ik als scheidingsbemiddelaar voor jullie kan betekenen. Jullie worden goed geïnformeerd en er komt snel duidelijkheid over bijvoorbeeld de woning en andere zaken. Samen afspraken maken geeft duidelijkheid en overzicht. Ik regel jullie scheiding stap voor stap voor een all-in tarief. Ik kom graag bij jullie thuis in Nijmegen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voordelen mediator Nijmegen

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stappenplan van het mediationtraject

Als mediator Nijmegen volg ik het stappenplan ‘scheiden in 7 stappen‘. Door deze stappen te doorlopen, weten jullie dat jullie scheiding goed en zorgvuldig wordt geregeld. Dit betekent dit onder andere:

 • We maken samen afspraken over onder andere jullie financiën, alimentatie en woning. Zodra er over alles overeenstemming is, leg ik de afspraken vast in het scheidingsconvenant. Ook bespreken we de gevolgen van de scheiding voor een eigen woning. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat één van beiden in de woning kan blijven?
 • Welke afspraken zijn passend voor de kinderen en voor jullie eigen situatie? Samen met jullie bespreek ik de mogelijkheden. Afspraken over de zorgverdeling en kinderalimentatie leggen we vast in het ouderschapsplan. Daarnaast krijgen jullie tips over hoe kinderen te steunen bij de scheiding. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb, zo betrekken we ze ook bij de afspraken over hen.
 • De juridische afhandeling wordt voor jullie verzorgd.
 • Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. De totale kosten voor de scheiding bespreek ik tijdens het kennismakingsgesprek met jullie.

Wim, een ervaren scheidingsspecialist

Ik ben een MfN-registermediator. Dit is een kwaliteitslabel dan je ontvangt als uit verschillende toetsen blijkt dat je voldoende kennis en ervaring hebt. Ik volg regelmatig training op mijn kwaliteit op pijl te houden.

Afspraken vinden plaats bij jullie thuis of kunnen desgewenst plaatsvinden op een neutrale locatie. Gesprekken zijn altijd met jullie beiden, zo is de onpartijdigheid gewaarborgd. Kies daarom lokaal voor de mediator Nijmegen.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze mediator in Nijmegen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen eruit komen met mediation Nijmegen

Wat kunnen jullie nu eigenlijk verwachten van het scheidingstraject?

 • Met mediation wordt er vanuit goed overleg met elkaar alle zaken geregeld. Dit betekent dat jullie er beiden voor kiezen om niet het gevecht met elkaar aan te gaan en elkaar iets te gunnen. Als mediator begeleid ik jullie in het proces om tot goede afspraken te komen. Ik denk mee over mogelijkheden en oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat door de hoogte van de partneralimentatie, het overnemen van de eigen woning door één van jullie beiden mogelijk maakt.
 • Stilstaan bij jullie rol van ex-partner en ouder. Als jullie kinderen hebben, geven jullie door te kiezen voor mediation hen het signaal dat je er samen uit wilt komen. Vanuit de realiteit dat je samen ouders blijft en elkaar blijft ontmoeten op een ander niveau. Niet langer als partner, maar als ouder. Ook bespreken we welke emoties er meespelen in de veranderende verhouding, van ex-partners naar ouders. Staat dit in de weg om passende afspraken rondom de kinderen te maken? Door hierbij stil te staan ontstaat er meer inzicht in de eigen rol en begrip voor elkaar. Dit geeft vaak een betere basis voor de toekomst.
 • Als mediator ben ik neutraal en onpartijdig en ik behartig jullie beide belangen. Ik waak ervoor dat afspraken worden gemaakt op basis van emoties of dat afspraken ongelijkwaardig zijn. Het is belangrijk dat ook in de toekomst een ieder achter de gemaakte afspraken staat.

Wat klanten over mij zeggen

“Mediator was erg professioneel en deskundig. kan ik iedereen aanbevelen.” – Jos uit Boekel

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op.
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button