Noordwijk

Mediator Noordwijk

Noordwijk

Mediator Noordwijk

 
MFN mediators logo
 
MFN mediators logo

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Met behulp van mij als mediator Noordwijk kom je tot goede passende oplossingen bij jullie scheiding.

Op deze manier zorgen jullie voor een zorgvuldige afwikkeling van de scheiding. Door de scheiding samen te regelen komt er rust en duidelijkheid voor nu en in de toekomst.

Als mediator in Noordwijk en Noordwijkerhout bied ik jullie een volledig scheidingspakket. Bestaande uit de praktische en juridische afhandeling van alle zaken. Ook is er aandacht voor jullie emoties en worden jullie ondersteund in de onderlinge communicatie. Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren.

Jullie scheiding volledig geregeld met de mediator in Noordwijk

Stap voor stap worden met jullie alle zaken besproken en afgehandeld. Jullie betalen voor de volledige afhandeling van de scheiding een all-in tarief. Mijn dienstverlening bestaat uit:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over alimentatie en de financiën.
 • Bij minderjarige kinderen wordt er samen met jullie een ouderschapsplan gemaakt.
 • Bij een eigen woning bij de scheiding wordt besproken wat mogelijk is. Moet de woning in de verkoop of kan één van jullie er blijven wonen? Welke stappen moeten gezet worden om snel duidelijkheid te krijgen?
 • Als alle afspraken op papier zijn gezet wordt de juridische afhandeling verzorgd. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken maken onder begeleiding van de mediator in Noordwijk

Gesprekken zijn bij jullie thuis en jullie kunnen een persoonlijke aanpak verwachten. Emoties spelen bij elke scheiding een rol. Mijn rol als mediator is om het proces niet uit het oog te verliezen. Voorkomen wordt dat er er geen overhaaste besluiten worden genomen door de emoties op dat moment. Ook over een aantal jaren moeten jullie tevreden zijn over de gemaakte afspraken.

De scheiding goed regelen voor jullie kinderen

Er worden samen met jullie afspraken gemaakt over de zorgverdeling en kinderalimentatie. Deze afspraken komen in het ouderschapsplan. Ook wordt besproken hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding en worden er zaken besproken, zoals:

 • Hoe stimuleren jullie het contact met de andere ouder?
  Spreek niet slecht over de andere ouder. Kinderen komen dan knel te zitten tussen jullie als ouders en kunnen het gevoel krijgen dat ze moeten kiezen.
 • Heb als ouder regelmatig, bij voorkeur meerdere keren per maand, contact met de andere ouder over de kinderen en over hoe het met ze gaat.
 • Om kinderen te betrekken bij de afspraken over hen is er ook kindgesprek met hen mogelijk. Hierin kunnen zij hun wensen en ideeën aangeven en ook wordt besproken hoe ze in hun vel zitten.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.