mediator Noordwijkerhout

Mediator Noordwijkerhout

mediator Noordwijkerhout

Mediator Noordwijkerhout

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator Noordwijkerhout ondersteun ik jullie bij de gehele scheiding. Jullie worden gedurende de hele scheiding bij gestaan, tot en met de juridische afwikkeling.

Samen om de tafel gaan kan moeilijk zijn, omdat er veel gebeurd is, emoties hoog opspelen of het vertrouwen is beschadigd. Jullie worden dan ook ondersteund in de communicatie en in de gesprekken is er ruimte voor jullie allebei.

Samen de scheiding regelen met mediation levert jullie rust en duidelijkheid op voor straks. Je voorkomt dat je tegenover elkaar komt te staan én dat er losse eindjes zijn. Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen scheiden

Wat houdt een volledig scheidingspakket in?

 • Door middel van een stappenplan worden alle zaken bij langs gedaan. Denk aan alimentatie, verdeling van de financiën en pensioen. Ook bij een huurhuis of koopwoning gaan we bij langs wat er besproken moet worden en wat goede oplossingen zijn. Bij een eigen woning bij de scheiding wil je natuurlijk snel weten waar je aan toe bent. Door onze samenwerking met Hypotheek Visie kunnen we zorgen voor snel antwoorden op vragen wat mogelijk is.
 • Voor kinderen worden de afspraken vastgelegd in een ouderschapsplan. Denk aan hoe jullie de zorgverdeling zien, hoe je elkaar blijft informeren en waarover en afspraken over opvoeding
 • Onze vaste samenwerkende advocaat verzorgt de afwikkeling bij de rechtbank.
 • Je betaalt voor mijn hele dienstverlening een all-in tarief.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Noordwijkerhout. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Scheiden: wat is het beste voor mijn kind?

Uiteraard heeft de scheiding ook impact op jullie kinderen. Je kunt je afvragen hoe je hen het beste kunt steunen. Bedenk je bij afspraken die je gaat maken of hoe je iets wilt aanpakken: wat is het beste voor mijn kind. Onderstaand geef ik hiervan een voorbeeld:

Bianca en Jeroen gaan scheiden. Ze willen hun kinderen van 10 en 12 jaar dit vertellen. Bianca haar eerste gedachte is dat ze dit niet samen met Jeroen wil doen. Zij voelt zich namelijk erg gekwetst door hem, door dingen die er recentelijk gebeurd zijn. Doordat ze zichzelf de vraag stelt “wat is het beste voor onze kinderen?”, realiseert ze zich dat het fijner voor de kinderen is, als ze het samen met Jeroen vertelt. Ze laten daarmee  zien, dat ze samen ouders blijven.

Om te zorgen dat kinderen hun stem ook kunnen laten horen én om kinderen extra aandacht te geven, is er in het mediation traject ook een apart kindgesprek mogelijk. Dit is laagdrempelig en gewoon bij jullie thuis en alleen als kinderen dit zelf willen. De mediator Noordwijkerhout staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button