Mediator Oosterhout

Mediator Oosterhout

Mediator Oosterhout

Mediator Oosterhout

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Met mij als mediator Oosterhout wordt jullie scheiding van A tot Z geregeld. Je bent er met mij van verzekerd dat alle praktische en juridische zaken goed geregeld worden. Ook is er aandacht voor jullie persoonlijke verhaal. Samen regelen geeft rust en overzicht.

“Wij wilden onze scheiding, zeker voor onze kinderen, op een nette manier regelen. Wij hadden al ideeën over een ouderschapsplan. Wij vonden het fijn dat een professioneel iemand als Ron Philippens met ons hier naar keek. Ook hebben we in goed overleg afspraken kunnen maken over alle andere zaken.”

Door mij als mediator Oosterhout in te schakelen komt er snel overzicht en duidelijkheid. Jullie scheiding wordt stap voor stap zorgvuldig geregeld. Gesprekken zijn bij jullie thuis.

Service mediator Oosterhout:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding volledig geregeld

Wat kunnen jullie verwachten van mijn dienstverlening?

 • Onder mijn begeleiding als mediator Oosterhout worden afspraken gemaakt over alles wat er komt kijken bij een scheiding. Zoals; jullie woning, financiën, alimentatie en de zorg voor jullie kinderen. In het begin zijn er vaak veel vragen, zoals waar te beginnen en wat komt er allemaal bij kijken. Aan de hand van een stappenplan zullen dan ook alle zaken, die voor jullie van toepassing zijn worden doorlopen. Op deze wijze wordt niets over het hoofd gezien.
 • Jullie scheiding wordt volledig juridisch afgehandeld door onze vaste advocaat.
 • Je betaalt een all-in tarief voor de gehele dienstverlening. Heb je recht op een toevoeging? Dan betaal je een minimale eigen bijdrage. Tijdens het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt ook het tarief met jullie besproken.

Waarom kiezen voor mediation?

Samen scheiden is gericht op de toekomst. Het doel is een werkbare relatie als toekomstige ex-en en (bij kinderen) als ouders. Zodat jullie zo goed mogelijk verder kunnen. Verdere voordelen zijn:

 • Er is ruimte in de mediation voor het gesprek. Samen met jullie wordt besproken waar aandacht aan besteed moet worden. Wat niet op tafel komt en wel relevant is, kan tot gevolg hebben dat de gesprekken vastlopen. Denk bijvoorbeeld aan boosheid of frustraties bij het bespreken van de alimentatie.
 • Waar jullie je zorgen over maken en waar je snel duidelijkheid over wilt, wordt snel besproken. Er wordt gekeken wat nodig is of welke stappen gezet moeten worden. Wat zijn bijvoorbeeld de opties van de eigen woning bij de scheiding? Is het haalbaar dat één van beiden in de woning blijft? Of je maakt je zorgen dat jullie kinderen schade ondervinden van de scheiding, wat kan hierin helpen?
 • Bij oudere kinderen is er een kindgesprek mogelijk. Als jullie kinderen hier behoefte aan hebben, kunnen zij apart een gesprek met mij als mediator Oosterhout hebben. Hoe denken zij bijvoorbeeld over de afspraken over hen? Wat vinden zij belangrijk?

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Oosterhout. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Afspraken moeten ook stand houden na de scheiding

Bij een scheiding spelen allerlei gevoelens een grote rol. Schuldgevoel bij de partij die de knoop heeft doorgehakt. Vooral als deze verliefd is geworden op iemand anders of misschien is vreemd gegaan. Boosheid, bij de partij die zich verlaten en bedrogen voelt. Verdriet en pijn bij beiden. Er kan ook angst spelen en zorgen over hoe het nu verder moet. Wat kan gebeuren:

 • Soms wordt uit een groot schuldgevoel besloten om de andere partij alles te gunnen en te geven, in een poging daarmee de pijn te verzachten.
 • Ook komt het voor dat iemand uit boosheid snel beslissingen neemt om er zo snel mogelijk vanaf te zijn, zonder te kunnen overzien wat dat betekent. De financiële consequenties worden dan niet genoeg doordacht.

Dit kan grote gevolgen hebben. Vooral het kopen van een huis kan lastig zijn als je de hele overwaarde hebt gegeven aan de ander. Ook kan het zijn dat de partij die alles heeft gekregen te maken krijgt met de fiscus, die schenkingsrecht gaat vorderen en wellicht daarbij nog een boete oplegt.

En wat als je alles hebt weggegeven en de ander woont al heel snel weer samen met iemand anders? Sta je dan nog steeds achter je beslissing? Afspraken moeten stand houden niet alleen bij de scheiding, maar ook in de toekomst, anders blijven deze een wig drijven.

Wat klanten over mij zeggen

“”Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!”
★★★★

“Wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze scheiding te regelen via Resolve visie. De periode van scheiden is bepaald niet prettig maar door Resolve visie wordt er veel uit handen genomen, zodat je tijd aan jezelf kunt besteden ipv allerlei zaken zelf te moeten regelen.”
★★★★★

Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button