Mediator Oostvoorne

Mediator Oostvoorne

Mediator Oostvoorne

Mediator Oostvoorne

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Op zoek naar een ervaren scheidingsspecialist mediator Oostvoorne? Ik ben Rogier van Pelt, en ik sta klaar om jullie te begeleiden door het proces van scheiden.

Bij mij kun je rekenen op gestructureerde begeleiding en oplossingen voor alle aspecten van jullie scheiding. Vanaf het begin tot het einde neem ik zorgvuldig de regie in handen. Kiezen voor mediation betekent dat jullie kunnen rekenen op een zorgeloze aanpak. De gesprekken vinden plaats bij jullie thuis, waarbij beide partijen aanwezig zijn. Tijdens ons kennismakingsgesprek geef ik direct helderheid over de totale kosten, zodat er geen verrassingen opduiken.

Voordelen mediator Oostvoorne:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Rogier?

Als je voor een mediator Oostvoorne zoekt, ben je bij de juiste persoon. Ik bied een gestructureerd proces aan, genaamd ‘scheiden in 7 stappen’, waarmee we jullie scheiding tot een voltooiing brengen:

 • We gaan samen zitten om afspraken te maken over belangrijke zaken zoals alimentatie, financiën, de verdeling van bezittingen, verzekeringen, jullie huis (of huurwoning) en pensioenen. Specifiek bij een eigen woning, bekijken we de opties en zoeken we snel naar passende antwoorden. Al deze afspraken worden vastgelegd in een scheidingsconvenant.
 • Als er kinderen bij betrokken zijn, stellen we een ouderschapsplan op. Hierbij staat centraal dat de afspraken in het belang zijn van jullie kinderen, hun behoeften zijn immers cruciaal. Vaak is het ook waardevol dat ik als mediator met de kinderen praat in een kindgesprek, zodat zij ook hun stem kunnen laten horen.
 • Onze vaste advocaat zal de juridische afwikkeling bij de rechtbank verzorgen, waardoor jullie hier zelf niet naartoe hoeven.
 • Ik hanteer een all-in tarief. De kosten voor de scheiding variëren afhankelijk van de mate waarin jullie het al eens zijn over belangrijke zaken en wat er precies geregeld moet worden. Mogelijk komen jullie in aanmerking voor een toevoeging, afhankelijk van jullie inkomen en vermogen, deze kan worden aangevraagd.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

Rogier ondersteunt en ontzorgt je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Oostvoorne. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe verloopt het traject in de praktijk?

Als scheidingsexpert hecht ik veel waarde aan het afstemmen van onze gesprekken en afspraken op jullie unieke situatie:

 • Ons kennismakingsgesprek is informeel en kan doorgaans snel worden ingepland, vaak al binnen een week, gewoon bij jullie thuis. Het is essentieel dat jullie beiden aanwezig zijn tijdens deze gesprekken.
 • Elke scheiding is maatwerk, omdat elke situatie zijn eigen nuances kent. Samen stellen we specifieke afspraken op die passen bij jullie behoeften en verlangens. Denk hierbij aan regelingen over alimentatie, huisvesting en de zorg voor jullie kinderen. Jullie wensen staan centraal, uiteraard binnen de grenzen van de wet en de praktische haalbaarheid.
 • Als mediator zorg ik er ook voor dat jullie op de hoogte zijn van de fiscale consequenties die een scheiding met zich meebrengt, zoals het recht op toeslagen zoals het kindgebonden budget.
 • Het is volkomen begrijpelijk dat emoties een rol spelen tijdens een scheiding. Daarom is er altijd ruimte voor deze emoties en besteden we de nodige aandacht aan jullie communicatie met elkaar.

Voorkom een vechtscheiding, zeker als er kinderen in het spel zijn

Het is altijd aan te raden om mediation te kiezen wanneer er kinderen bij de scheiding betrokken zijn. Als je ervoor kiest om juridische wegen te bewandelen via de rechtbank, kom je tegenover elkaar te staan in plaats van samen afspraken te maken. In onze mediationgesprekken streven we naar een goede regeling voor het ouderschap, wat rust brengt voor zowel de kinderen als jullie zelf. Het is van groot belang dat er heldere afspraken worden gemaakt, en daar helpt de mediator Oostvoorne jullie graag bij.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button