Wim Bramel

Mediator Oss 

Oss

Mediator Oss 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
Keurmerk MFN mediators logo

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator Oss en omgeving bied ik jullie een volledige afhandeling van jullie scheiding aan.

Samen met jullie worden alle praktische zaken geregeld. Je hoeft niet meer apart een advocaat in te schakelen, ook de afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd.

Gesprekken zijn bij jullie thuis. Doordat je goed wordt geïnformeerd, zijn jullie in staat goede en passende afspraken te maken. Ook worden jullie ondersteund als het moeilijk is in gesprek te blijven.

Ik kom bij jullie thuis in Oss en omgeving, zoals Berghem, Bernheze, Deursen Dennenburg, Geffen, Haren, Heesch, Herpen, Huisseling, Lith, Lithoijen, Macharen, Maren-Kessel, Megen, Oijen, Overangel, Ravenstein en Teeffelen.

Stap voor stap wordt jullie scheiding volledig geregeld

De stappen op een rijtje:

 • Wanneer is mediation geschikt? Ook als je moeizaam communiceert met elkaar of als er nog onenigheid is over zaken, is mediation een passende keuze. Cruciaal is de intentie er samen uit te willen komen. In het kennismakingsgesprek wordt besproken wat jullie kunnen verwachten van mediation en de kosten voor de scheiding (het all-in tarief).
 • Samen met jullie worden alle zaken besproken, zoals jullie woning, financiën, pensioen, inboedel en alimentatie, zodat er goede afspraken kunnen worden gemaakt.
 • Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar? Afspraken over hen komen in een ouderschapsplan.
 • Alle afspraken worden door mij vastgelegd in formele stukken. Vervolgens wordt jullie scheiding juridisch afgehandeld.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Snel duidelijkheid over de woning bij de scheiding

Redenen om te kiezen voor mediation Oss:

 • Door mij als onafhankelijke derde worden jullie goed geïnformeerd over alle zaken die geregeld moeten worden. Verschillende opties worden met jullie besproken, zodat jullie passende afspraken kunnen maken. Zoals de mogelijkheden bij een eigen woning bij de scheiding: verkopen, één van jullie beiden neemt de woning over of jullie blijven tijdelijk samen eigenaar van de woning. Er wordt met jullie besproken welke stappen moeten worden gezet om hier snel duidelijkheid over te krijgen.
 • Jullie worden begeleid om te komen tot overeenstemming. Vaak loopt de communicatie moeizaam of hebben jullie verschillende ideeën over hoe iets geregeld moet worden. Samen met jullie worden de standpunten besproken en of je tot elkaar kunt komen.

Samen ouders blijven na de scheiding

Er is in de gesprekken tijd en ruimte te bespreken hoe het met jullie kinderen gaat en hoe je hen goed kunt steunen:

 • Door samen zaken te regelen, geef je aan de kinderen het signaal dat je er samen uit wilt komen. Dat je blijft communiceren met elkaar en zo samen ouders blijven. Dit is het grote voordeel van samen om de tafel te gaan zitten in plaats van terecht komen in juridische procedures, waarin je tegenover elkaar kunt komen te staan.
 • Vraag je telkens af; ‘Wat zouden de kinderen willen?’ of ‘Als de kinderen zelf zouden kiezen, wat zou dan de keuze zijn?. Zo houd je in de afspraken altijd rekening met hun stem.
 • Ook is het mogelijk dat ik een kindgesprek heb. In dit gesprek apart met jullie kinderen met mij als mediator wordt besproken hoe zij de scheiding ervaren en wat hun wensen zijn.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen!

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button