Mediator Overschie

Mediator Overschie

Mediator Overschie

Mediator Overschie

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Als mediator Overschie sta ik klaar om jullie onpartijdige begeleiding te bieden tijdens het hele scheidingsproces. Ik kom graag bij jullie langs voor een kennismakingsgesprek, waarbij we kunnen praten over jullie situatie en hoe ik jullie kan ondersteunen. Of het nu overdag is of ’s avonds, ik ben flexibel en pas me aan aan jullie schema.

In tijden van scheiding is het fijn om iemand aan je zijde te hebben die de boel in goede banen leidt. Als mediator sta ik paraat om jullie door dit turbulente proces te loodsen, met een persoonlijke en zorgvuldige aanpak. In deze chaotische en onvoorspelbare tijd kan het voelen alsof je overspoeld wordt door alles wat geregeld moet worden. Maar geen zorgen, ik breng structuur en helderheid in de gesprekken, gewoon bij jullie thuis.

Service mediator Rogier

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een allesomvattend pakket voor het scheidingstraject

Bij mij kun je rekenen op een complete afhandeling van jullie scheiding. De mediator Overschie zorgt ervoor dat alle belangen worden behartigd, met speciale aandacht voor eventuele kinderen. Mijn aanpak omvat:

 • We gaan samen in gesprek om afspraken te maken over alle aspecten die bij een scheiding komen kijken: jullie woning, spullen, pensioenen, financiën en alimentatie. Als er een eigen woning in het spel is, zorg ik voor helderheid over de woonsituatie. Voor minderjarige kinderen stellen we een ouderschapsplan op waarin alle afspraken over hen worden vastgelegd. Ook bied ik de mogelijkheid tot een kindgesprek, zodat zij ook gehoord worden.
 • Mijn service omvat ook de juridische afwikkeling. Onze vaste advocaat dient jullie stukken in bij de rechtbank, waardoor jullie zelf niet naar de rechtbank hoeven. Jullie scheiding wordt volledig schriftelijk afgerond.
 • Voor mijn diensten hanteren we een all-in tarief. Zo weten jullie van tevoren wat de kosten zijn en zijn er geen verrassingen achteraf.
 • Afspraken kunnen bij jullie thuis plaatsvinden, ook ’s avonds, en altijd in aanwezigheid van beide partners. Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos en kan binnen één week worden ingepland.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We bieden volledige ondersteuning en nemen je zorgen uit handen.

We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek. Kom en maak kennis met onze deskundige mediator Overschie. We vernemen graag hoe we je kunnen ondersteunen en ontlasten. Scheiden in 7 stappen →

Inzicht met deskundige begeleiding Rogier

Een scheiding is een emotioneel beladen periode, waarin het normaal is dat gevoelens hoog oplopen. Verwachtingen van een gedeelde toekomst vervagen, wat vaak pijnlijk is. Daarbij komt de zorg voor de kinderen en de onzekere toekomst om de hoek kijken. Wat kan ik als scheidingsexpert voor jullie betekenen:

 • Door middel van een gestructureerd stappenplan brengen we helderheid in jullie situatie. Wat zijn bijvoorbeeld de financiële middelen, zoals spaarpolissen? Wat is de waarde van jullie woning en hoe zit het met de hypotheek? Vervolgens bespreken we jullie wensen en bekijken we wat haalbaar is binnen jullie mogelijkheden.
 • Ik faciliteer jullie beiden in de communicatie, zodat jullie samen tot goede afspraken kunnen komen. Het is van essentieel belang dat deze afspraken ook in de praktijk uitvoerbaar zijn.
 • Alle benodigde documenten, zoals het convenant en het ouderschapsplan indien er minderjarige kinderen zijn, worden door mij opgesteld. Ik neem deze documenten stap voor stap met jullie door, zodat jullie precies begrijpen wat er wordt vastgelegd. Gedurende het juridische proces blijf ik jullie aanspreekpunt, en ook na de scheiding kunnen jullie altijd bij mij, als jullie mediator Overschie, terecht voor verdere vragen en ondersteuning.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button