Mediator Parkstad

Mediator Parkstad

Mediator Parkstad

Mediator Parkstad

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Mediation Parkstad: voor betrouwbare hulp bij jullie scheiding.

Door te kiezen voor mediation zorg je ervoor dat jullie scheiding zorgvuldig geregeld wordt.

Ik ben werkzaam als mediator in Parkstad; Sittard-Geleen, Heerlen, Landgraaf, Brunssum, Bocholtz, Nuth, Voerendaal, Simpelveld en Onderbanken. Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren.

Wat houdt een volledig scheidingspakket in?

Jullie ontvangen goede hulp bij jullie scheiding en alles wordt samen met mij onafhankelijke scheidingsmediator stap voor stap geregeld:

 • Samen met jullie worden alle zaken besproken, die voor jullie relevant zijn. Denk aan de zorg voor jullie kind(eren) en financiën. Er wordt ook een alimentatieberekening gemaakt. Er wordt snel gezorgd voor duidelijkheid over de vraag wat er mogelijk is met de woning bij de scheiding.
 • Hebben jullie minderjarige kind(eren)? Dan wordt er samen een ouderschapsplan opgesteld. Er worden goede passende afspraken gemaakt over hen en er wordt meegedacht hoe je de kinderen goed steunt bij de scheiding. Het is ook mogelijk dat ik als scheidingsbemiddelaar een gesprek met hen heb in een kindgesprek. Zo krijgen zij ook extra steun.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd.

De kosten van de scheiding houden een all-in tarief in en hiervoor wordt ook het juridische stuk geregeld.

Service mediator Parkstad:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

Mediation Parkstad: we ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Parkstad. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat klanten over mij zeggen

“Uitstekende dienstverlening. Zeer deskundige en prettige samenwerking waarbij Wilco met ons alle mogelijkheden en opties besprak.”
★★★★★

“Goed geregeld en duidelijke uitleg. Gewoon goed.”
★★★★

Waarom een ouderschapsplan?

Het belang om een goed ouderschapsplan op te stellen:

 • Als ouders is het belangrijk om een basis te hebben. Deze maakt duidelijk hoe je na de scheiding voor de kinderen wil zorgen en de kinderen op wil voeden. Duidelijke en heldere afspraken in het ouderschapsplan voor nu en in de toekomst helpen daarbij.
 • Als je als ouders respectvol met elkaar, de kinderen en de afspraken omgaat, kan het ouderschapsplan bij wijze van spreken in de onderste la van een bureau verdwijnt. Het mooiste is dat het lukt in gesprek te blijven en er samen uit te komen als er issues zijn rondom jullie kinderen. Mocht je er op enig moment toch niet uit komen met elkaar, of er ontstaat irritatie, dan kun je teruggrijpen naar een solide basis. Dit zijn de afspraken zoals deze zijn gemaakt en vastgelegd in een ouderschapsplan. Dat is helder en duidelijk voor de kinderen en voor jullie als ouders.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button