Mediator Raalte

Mediator Raalte 

Mediator Raalte

Mediator Raalte 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Samen scheiden is mogelijk met mij als mediator Raalte. Regel het goed, regel het samen en zorg voor snel overzicht en rust. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Bij een scheiding zijn er veel vragen en zorgen, als mediator ondersteun ik jullie daarbij. Ik kom bij jullie thuis in Raalte en omgeving. Er moeten veel zaken worden geregeld, terwijl er veel emoties spelen. De neutrale mediator kan er voor jullie beide in zo’n moeilijke situatie steunen en er voor jullie allebei zijn.

Voordelen ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kan Wilco voor jullie betekenen?

Verdriet, boosheid en teleurstelling; bij een scheiding spelen allerlei emoties. Daarnaast moeten er veel praktische zaken worden geregeld. Wat kunnen jullie verwachten?

 • In een kennismakingsgesprek nemen we de tijd om jullie persoonlijke situatie goed te bespreken, dit is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek bespreken we wat op jullie af komt bij een scheiding, onze dienstverlening en het all-in tarief. Gesprekken kunnen ook altijd in de avonduren.
 • Stap voor stap maak ik samen met jullie afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. En eventueel je eigen bedrijf. In de gesprekken is er ook aandacht de onderlinge communicatie en de emotionele kant van de scheiding. Ik zit echt als mens bij jullie aan tafel.
 • Bij minderjarige kinderen maak ik samen met jullie een ouderschapsplan. Hiervoor gaan we bespreken hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen invullen. Alles wat met je kinderen te maken heeft wordt besproken, zoals hoe jullie elkaar op de hoogte houden. Om jullie kinderen te betrekken bij het ouderschapsplan kan ik als mediator Raalte een gesprek hebben met jullie kinderen.
 • Het traject aan tafel met jullie zit erop. De juridische procedure wordt dan in werking gezet en de stukken worden ingediend bij de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Raalte. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Scheiden en de eigen woning

Als jullie een eigen woning hebben, worden alle opties van de eigen woning bij de scheiding besproken. Zoals verkoop of één van de twee blijft in de woning. Besproken wordt:

 • Samen met jullie wordt een financieel overzicht gemaakt. Wat zijn de lasten en kosten en hoeveel hypotheek zit er op de woning? Bij de hypotheekverstrekker informeer je of de hypotheek overgenomen kan worden. Is dit mogelijk? Dan bespreken we hoe een over- of onderwaarde verrekend wordt.
 • Willen jullie geen van beiden in de woning blijven, of is dit niet mogelijk? Dan gaat de woning in de verkoop. Samen met jullie bespreek ik verdere stappen. Zoals hoe worden de kosten verdeeld in de periode dat de woning te koop staat?

De mediator Raalte staat voor jullie klaar. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, of plan direct een gratis kennismakingsgesprek in.

Wat klanten over mij zeggen

“De mediator van Resolve Visie heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button