Mediator Raamsdonksveer

Mediator Raamsdonksveer

Mediator Raamsdonksveer

Mediator Raamsdonksveer

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Met de mediator Raamsdonksveer ben je er zeker van dat de scheiding netjes geregeld gaat worden. Alle praktische en juridische zaken worden geregeld en er is ook aandacht voor de emoties bij de scheiding. Samen om de tafel levert jullie duidelijkheid en rust op voor nu én de toekomst.

Ik kom graag bij jullie thuis in Raamsdonksveer en omgeving. Mijn dienstverlening bestaat uit een volledig scheidingspakket. Over de woning komt snel duidelijkheid en bij kinderen wordt er gezorgd voor goede passende afspraken. Zo wordt alles van A tot Z zorgvuldig geregeld.

Mediator Raamsdonksveer

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stap voor stap de scheiding regelen

Wat kunnen jullie verwachten van het eerste gesprek met jullie mediator Raamdonksveer? Jullie worden uitgenodigd te vertellen wat jullie situatie is, wat voor jullie beiden belangrijk is in het scheidingsproces en wat jullie uitgangspunten zijn. Van mij krijg je uitleg, toegespitst op jullie situatie en over wat er komt kijken bij mediation bij de scheiding. Een eerste kennismakingsgesprek kan meestal plaats vinden binnen één week. Hoe gaat het na het eerste gesprek?

 • Als jullie besluiten te kiezen voor mediation in Raamsdonksveer volgt er na één of twee weken een vervolggesprek. Aan de hand van een checklist wordt duidelijk welke papieren je moet verzamelen (zoals een overzicht van de hypotheek en opgave pensioenopbouw). Vanuit alle documenten wordt een rapportage opgesteld waar alle zaken in verwerkt zijn.
 • In de gesprekken wordt alles besproken wat voor jullie van belang is: bijvoorbeeld jullie financiën en een koophuis bij de scheiding. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van jullie in de woning kan blijven en wat is hierop van invloed (denk aan partneralimentatie). Er wordt een alimentatieberekening gemaakt, zodat er goede afspraken kunnen komen over alimentatie.
 • Als er kinderen zijn worden er afspraken gemaakt over hen. Zoals een omgangsregeling en de invulling van de vakanties. Afspraken over kinderen komen in het ouderschapsplan. Om kinderen erbij te betrekken is het mogelijk dat ik apart met hen een kindgesprek heb. Hierin komt aan bod; wat vinden jullie kinderen moeilijk bij de scheiding, hebben ze vragen of zorgen en hebben ze ideeën over dingen.
 • Als er over alle zaken goede beslissingen zijn genomen, worden de afspraken door mij vastgelegd in juridische documenten. Vervolgens zorgt onze advocaat voor de afwikkeling bij de rechtbank. Hiermee is jullie hele scheiding geregeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Raamsdonksveer. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Vragen over mediation

Je kunt je afvragen of mediation bij de scheiding bij jullie past. hoe lang het duurt voordat de scheiding is geregeld en wat de kosten zijn:

 • Is mediation voor jullie geschikt? Als jullie beiden de intentie hebben tot oplossingen te komen en niet te verharden in je standpunten, werkt mediation. Met name als jullie samen ouders blijven voor jullie kinderen, is mediation sterk aan te raden boven elk een advocaat. Je investeert in jullie onderlinge relatie en legt een goede basis om goed verder te kunnen.
 • Hoeveel gesprekken er in totaal nodig zijn, hangt af van het verloop van het proces. Hoe snel is er overeenstemming tussen jullie en hoe snel zijn dingen uitgezocht (denk aan een afspraak met de hypotheekverstrekker over de woning). Van belang is dat het tempo bij jullie beiden aansluit.
 • Wat zijn de kosten van mediation? Dit hangt af van jullie persoonlijke situatie. Moet er bijvoorbeeld een ouderschapsplan komen en is er over veel zaken al overeenstemming bereikt? Dit alles bepaalt de hoogte van het all-in tarief. De kosten komen in het eerste gesprek aan bod.

Scheiden in 7 stappen

Met mijn methode scheiden in 7 stappen weten jullie zeker dat alles aan bod komt en de scheiding goed wordt afgehandeld. Jullie kunnen van de mediator Raamsdonksveer een persoonlijke aanpak verwachten. De belangen van jullie allebei worden behartigd en er is extra aandacht voor jullie kinderen. Door goede afspraken samen te maken, creëer je een zo goed mogelijk uitgangspunt voor de toekomst.

Wat klanten over mij zeggen

“”Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!”
★★★★

“Wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze scheiding te regelen via Resolve visie. De periode van scheiden is bepaald niet prettig maar door Resolve visie wordt er veel uit handen genomen, zodat je tijd aan jezelf kunt besteden ipv allerlei zaken zelf te moeten regelen.”
★★★★★

Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button