Mediator Reeuwijk

Mediator Reeuwijk

Mediator Reeuwijk

Mediator Reeuwijk

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Als mediator Reeuwijk sta ik klaar om jullie te begeleiden bij elke stap van het scheidingsproces. Ik kom graag langs voor een kennismakingsgesprek bij jullie thuis, op een tijdstip dat voor jullie het beste uitkomt, of dat nu overdag of ’s avonds is.

Bij mij kun je rekenen op mijn persoonlijke aanpak en zorgvuldige begeleiding. In zo’n turbulente tijd komt er heel wat op jullie af en er zijn tal van zaken die geregeld moeten worden. Mijn rol is ervoor te zorgen dat jullie in alle gesprekken thuis helderheid en overzicht behouden. Geen gedoe met onnodige formaliteiten, maar gewoon praktische ondersteuning om jullie door deze periode heen te loodsen.

Service mediator Rogier:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rogier biedt het volledige scheidingspakket

Mijn aanpak is gericht op het vervullen van jullie behoeften en die van jullie eventuele kinderen, met een focus op een soepele overgang naar de nieuwe fase van jullie leven. Wat kun je verwachten van mijn diensten?

 • We gaan samen om de tafel zitten en bespreken alle aspecten die bij een scheiding komen kijken. Denk aan jullie gezamenlijke woning, de verdeling van bezittingen, pensioenen, financiën en alimentatie. Voor gezinnen met minderjarige kinderen stellen we een ouderschapsplan op, waarin alle afspraken met betrekking tot de kinderen worden vastgelegd. Indien gewenst, bied ik ook de mogelijkheid voor een apart kindgesprek, zodat zij ook hun stem kunnen laten horen.
 • Mijn service als mediator Reeuwijk omvat ook de juridische afhandeling van jullie scheiding. We werken samen met een ervaren advocaat die de benodigde documenten voor de rechtbank zal indienen. Jullie hoeven dus niet zelf naar de rechtbank te gaan; alles wordt schriftelijk afgehandeld.
 • Transparantie is voor mij essentieel. Daarom hanteer ik een all-in tarief, zodat jullie vooraf duidelijkheid hebben over de kosten van de scheiding en er geen verrassingen opduiken.
 • Flexibiliteit staat hoog in het vaandel. Ik kom graag bij jullie thuis voor de afspraken, en indien nodig kunnen deze ook ’s avonds worden ingepland. Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos en kan binnen één week plaatsvinden.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We bieden volledige ondersteuning en nemen je zorgen uit handen.

We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek. Kom en maak kennis met onze deskundige mediator Reeuwijk. We vernemen graag hoe we je kunnen ondersteunen en ontlasten. Scheiden in 7 stappen →

Expert Rogier staat jullie bij

Een scheiding brengt vaak een achtbaan van emoties met zich mee, en dat is volkomen begrijpelijk. Het verbreken van verwachtingen van een gedeeld leven kan diep pijnlijk zijn. Daarnaast zijn er ook nog de zorgen om de kinderen en de onzekere toekomst die voor jullie ligt. Als mediator Reeuwijk sta ik aan jullie zijde en bied ik mijn expertise aan om jullie door deze uitdagende periode te loodsen.

 • Door een gestructureerd stappenplan te volgen, krijgen jullie grip op de hele situatie. Welke financiële middelen zijn er beschikbaar, zoals spaarplannen? Wat is de waarde van jullie huis en hoe zit het met eventuele hypotheekaflossingen? Vervolgens bespreken we jullie wensen en kijken we samen naar wat realistisch en haalbaar is, zoals wie in de woning blijft wonen.
 • Ik faciliteer open communicatie tussen jullie beiden, zodat jullie in staat zijn om samen tot goede afspraken te komen. Het is van groot belang dat deze afspraken in de praktijk werken en daadwerkelijk standhouden.
 • Ik neem de verantwoordelijkheid voor het opstellen van alle benodigde documenten, zoals het convenant en indien van toepassing het ouderschapsplan voor minderjarige kinderen. Samen nemen we deze documenten gedetailleerd door, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn. Gedurende het juridische proces van de scheiding blijf ik jullie aanspreekpunt, en zelfs na de scheiding zijn jullie altijd welkom met vragen bij mij, jullie mediator Reeuwijk.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button