Mediator Reimerswaal

Mediator Reimerswaal

Mediator Reimerswaal

Mediator Reimerswaal

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust
Door te kiezen voor mediator Reimerswaal ben je verzekert van een zorgvuldige afhandeling van jullie scheiding. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid en dit is een goede basis voor de toekomst.

Het uitgangspunt is het wettelijk kader. Hierbij gelden andere regels als je getrouwd bent in gemeenschap van goederen, of als er huwelijkse voorwaarden zijn. Al jullie wensen worden besproken en je wordt voorgelicht over waar je mag afwijken van het wettelijk kader. Dit is mogelijk, als je allebei bewust bent van wat dit voor jullie betekent.

Service mediator Reimerswaal:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie echtscheiding goed en compleet geregeld

We bespreken als eerst jullie persoonlijke situatie in een kennismakingsgesprek, dit is gratis en vrijblijvend. Als mediator Reimerswaal zorg ik ervoor dat jullie precies weten wat er allemaal op jullie afkomt bij een scheiding, wat onze dienstverlening inhoudt en wat het tarief zal zijn. We werken met een all-in tarief, zo zijn er nooit verrassingen achteraf. Hiervoor ontvangen jullie:

 • Stap voor stap maken we samen met jullie afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen of huurwoning. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Wat is bijvoorbeeld financieel haalbaar en wat zijn jullie ideeën?
 • Als dit allemaal gebeurd is en jullie het eens zijn over alles, stellen we het scheidingsconvenant op. We willen niet dat er problemen in de toekomst komen, dus we leggen samen alle afspraken duidelijke vast, dit geeft meteen de nodige rust.
 • Een ouderschapsplan is aan de orde als er kinderen onder de 18 jaar zijn. Stap voor stap bespreken we hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen invullen. Denk hierbij aan de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen. Ook maken we afspraken over kinderalimentatie en over hoe jullie elkaar op de hoogte houden over jullie kinderen.
 • Na ondertekening dient onze eigen advocaat de stukken in bij de rechtbank en start hiermee de juridische procedure op. Je hoeft zelf dus niet naar de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Reimerswaal. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Kinderen bij de scheiding

Geef ze ruimte. Misschien ben je in deze periode druk met je eigen emoties en zorgen en heb je daardoor iets minder aandacht voor jullie kinderen. Wat zijn tips om hen goed te steunen?

 • Kinderen hebben bij de scheiding snel de neiging voor hun ouders te gaan zorgen. Ze begrijpen de situaties en hun eigen positie vaak niet goed. Bespreek regelmatig met je kinderen hoe het met ze gaat en hoe zij de scheiding ervaren. Help je kind woorden te geven aan wat hij/zij denkt en voelt. Boosheid en terugtrekken zijn hele normale reacties.
 • Laat weten dat je prima voor jezelf kan zorgen, maar net als je kind ook best wel eens verdrietig bent.
 • Betrek oudere kinderen om bij afspraken over hen. Laat ze niet kiezen (en voorkom daarmee een loyaliteitsconflict), maar vraag hoe zij over dingen denken. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb, om ze zo te betrekken bij de afspraken over hen. De mediator Reimerswaal staat voor jullie klaar.

Wanneer ben je officieel gescheiden?

Wanneer is jullie scheiding officieel? Onze advocaat zorgt voor het indienen van de scheidingsaanvraag bij de rechtbank. Dit is een belangrijk moment voor je recht op toeslagen en heffingskortingen. De rechtbank geeft de echtscheidingsbeschikking af en onze advocaat schrijft deze in bij de burgerlijke stand. Vanaf dit moment is de echtscheiding officieel. Ook tijdens dit proces blijf ik je contactpersoon en kun je bij mij terecht voor vragen.

Wat klanten over mij zeggen

“Meteen een goed gevoel. Lekker vlot, duidelijk, recht door zee. Goede eerlijke gesprekken waarbij vanuit eenieders standpunt zaken uitgelegd werden. De mediator laat niets aan het toeval over en rust pas als ook alles tot in de puntjes is uitgewerkt.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button