Mediator Rheden

Mediator Rheden 

Mediator Rheden

Mediator Rheden 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator Rheden sta ik jullie bij gedurende de hele scheiding. Samen wordt stap voor stap alles geregeld, tot en met de afwikkeling bij de rechtbank.

Ik kom bij jullie thuis in Rheden en omgeving. Samen scheiden levert jullie gezamenlijk gedragen besluiten op, dit geeft geen ruis in de toekomst.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met mediation Rheden wordt jullie scheiding zorgvuldig geregeld

Wat kun je verwachten van de dienstverlening van dé mediator Rheden?

 • Over alle zaken worden gezamenlijke afspraken gemaakt. Eerst wordt uitgelegd wat het wettelijk kader is, vervolgens wordt gekeken wat jullie wensen zijn én wat haalbaar is. Denk aan de financiën, pensioenen en alimentatie. Ook jullie woonsituatie wordt besproken, dit geldt voor zowel een huur- of koophuis. Hebben jullie een eigen woning, dan worden de mogelijkheden van de eigen woning bij scheiding op een rijtje gezet. Door onze samenwerking met BMP Finance kan er snel gezorgd worden voor antwoorden. Zoals of het mogelijk is dat één in de woning kan blijven.
 • Bij kinderen onder de 18 jaar wordt er samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Hoe gaat de zorgverdeling eruit zien? Wat is een reële kinderalimentatie? Hoe houden jullie elkaar op de hoogte? Apart met kinderen kan er nog een kindgesprek plaatsvinden, dit is gewoon bij jullie thuis.
 • De afwikkeling bij de rechtbank is de laatste stap. Je hoeft hier niet zelf naar toe. Ook dit stuk is inbegrepen bij het all-in tarief.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Rheden. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Het rouwproces bij een scheiding

Bij een mediation traject worden alle praktische zaken van de scheiding geregeld. Ook komen er emoties voorbij in de gesprekken. Het echt verwerken van de scheiding kost tijd en zal ook nadat alles praktisch geregeld is, zijn ruimte moeten hebben. Advies is hier ook tijd en ruimte voor te nemen en zo nodig professionele hulp in te zoeken. De mediator Rheden staat voor jullie klaar.

Hoe steun je de kinderen bij de scheiding?

Wat zijn tips bij kinderen?

 • Je verdriet om de scheiding hoef je niet te verstoppen, maar begrens dit wel.
 Je kunt bijvoorbeeld zeggen dat je het jammer vindt dat jullie niet meer samen zijn als gezin. Laat boosheid op je ex (en ook boze tranen) zoveel mogelijk buiten de kinderen. Dit zijn volwassenen dingen; een kind heeft hier geen boodschap aan.
 Risico is anders dat het kind in de zorgstand gaat en jou weinig of niks vertelt waar het mee zit, om jou niet nog meer te belasten.
 • Luister naar je kind zonder oordelen. 
Is je kind bij je ex (met eventueel een nieuwe partner) geweest en komt terug met enthousiaste verhalen, luister dan zonder oordeel. Het blije gevoel van het kind, kan helemaal teniet worden gedaan, door een blik of reactie, die gebaseerd is op rancune.
 Op dat moment pak je je ex niet, maar benadeel je je kind.
 Hij of zij durft niet gelukkig te zijn bij vader anders benadeelt hij moeder. Het kind durft ook niks meer te vertellen, anders wordt moeder verdrietig.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button