Mediator Rockanje

Mediator Rockanje

Mediator Rockanje

Mediator Rockanje

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Als mediator Rockanje sta ik klaar om jullie bij te staan tijdens het hele scheidingsproces. Ik kom met plezier bij jullie thuis voor een kennismakingsgesprek. Flexibiliteit is key, dus zowel overdag als ’s avonds zijn afspraken mogelijk.

Ik sta klaar om jullie door de uitdagende fase van scheiding te loodsen. Met persoonlijke aandacht en doordachte begeleiding help ik jullie om het overzicht te bewaren in deze turbulente tijd. Samen zorgen we ervoor dat alle zaken op een heldere en duidelijke manier worden afgehandeld, met respect voor jullie situatie en behoeften. Jullie kunnen rekenen op mijn ondersteuning, rechtstreeks bij jullie thuis, om de scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Service mediator Rogier:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rogier staat voor een compleet scheidingspakket

Bij Rogier kun je rekenen op een complete afhandeling van jullie scheiding. De mediator Rockanje zorgt ervoor dat de belangen van beide partijen worden behartigd, met speciale aandacht voor eventuele kinderen. De dienstverlening omvat:

 • Samen met jullie stelt hij afspraken op voor alle aspecten die bij een scheiding komen kijken, zoals jullie woning, de inboedel, pensioenen, financiën en alimentatie. Als er een eigen woning in het spel is, zorgt hij snel voor duidelijkheid over de woonsituatie na de scheiding. Voor minderjarige kinderen worden alle afspraken vastgelegd in een ouderschapsplan. Hij biedt ook de mogelijkheid voor een kindgesprek, zodat ook zij hun stem kunnen laten horen.
 • De dienstverlening omvat ook de juridische afhandeling. De benodigde documenten worden ingediend bij de rechtbank door een vaste advocaat, waardoor jullie zelf niet naar de rechtbank hoeven. De scheiding wordt voornamelijk schriftelijk afgerond.
 • Resolve hanteert een all-in tarief, zodat jullie vooraf weten wat de kosten zijn, zonder verrassingen achteraf.
 • Afspraken vinden plaats bij jullie thuis en worden altijd met beide partners ingepland, ook ’s avonds indien gewenst. Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos en kan binnen één week worden ingepland.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We bieden volledige ondersteuning en nemen je zorgen uit handen.

We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek. Kom en maak kennis met onze deskundige mediator Rockanje. We vernemen graag hoe we je kunnen ondersteunen en ontlasten. Scheiden in 7 stappen →

Breng het overzicht terug met scheidingsexpert Rogier

Een scheiding gaat vaak gepaard met een rollercoaster aan emoties, wat volkomen begrijpelijk is. De dromen van een gedeelde toekomst worden doorbroken, en dat doet pijn. Daarnaast spelen ook de zorgen om jullie kinderen en de onzekerheid over de toekomst een grote rol. Als scheidingsexpert kan ik jullie hierbij ondersteunen:

 • We gaan stap voor stap door jullie hele situatie heen, zodat er helderheid ontstaat. Wat zijn bijvoorbeeld de financiële assets, zoals spaarpolissen? Wat is de waarde van jullie huis en hoe zit het met eventuele leningen? Vervolgens bespreken we jullie wensen en kijken we wat realistisch en haalbaar is.
 • Ik help jullie beiden om effectief met elkaar te communiceren, zodat jullie samen tot goede afspraken kunnen komen. Het is van essentieel belang dat deze afspraken in de praktijk ook werken.
 • Alle officiële documenten, zoals het convenant en indien nodig het ouderschapsplan voor minderjarige kinderen, worden door mij opgesteld. Samen nemen we deze stukken grondig door, zodat jullie precies begrijpen wat er staat. Ik blijf jullie aanspreekpunt tijdens de juridische afhandeling van de scheiding, en ook ná de scheiding kunnen jullie altijd bij mij als mediator Rockanje terecht voor vragen of advies.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button