Mediator Roosendaal

Mediator Roosendaal

Mediator Roosendaal

Mediator Roosendaal

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Als mediator Roosendaal regel ik samen met jullie de scheiding. Met onafhankelijke hulp komt er orde op zaken, overzicht en komen jullie er samen uit. Zo ontstaat er duidelijkheid en een goede basis voor de toekomst.

Ik regel jullie echtscheiding goed en zorgvuldig. Wat kun je hiervan verwachten? Een volledig scheidingspakket, waarbij alle praktische en juridische zaken worden geregeld. Hierbij is er altijd oog voor de emoties die er spelen. De mediationgesprekken zijn bij jullie thuis en altijd met jullie beide.

Mediator Roosendaal:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp bij scheiden door mediation

Het traject van mediator Roosendaal via Resolve Visie bestaat uit het stappenplan scheiden in 7 stappen. De hoofdpunten hieruit zijn:

 • Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis bespreek ik jullie persoonlijke situatie en het all-tarief. De kosten voor de scheiding bij Resolve zijn all-in, inclusief kosten van de advocaat. Heb je recht op een toevoeging, afhankelijk van je inkomen en of er vermogen is, dan betaal je een minimale eigen bijdrage.
 • Vervolgens stel ik aan de hand van de door jullie aangeleverde documenten een stappenplan opgesteld. We bespreken alle nodige zaken, zoals jullie woning en woonsituatie na de scheiding, de alimentatie, de verdeling van de inboedel, de hypotheek, de verdeling van het pensioen en eigen vermogen of schulden. Bij een koophuis bij de scheiding bespreken we wat haalbaar is: kan één van beiden in de woning blijven en wat is er mogelijk voor de ander?
 • Wanneer er overeenstemming is bereikt, maak ik het scheidingsconvenant op. Als jullie kinderen hebben komt er ook een ouderschapsplan. Hierin worden alle afspraken rondom jullie kinderen beschreven. Hoe willen jullie de zorg voor jullie kinderen verdelen? Hoeveel weken aaneengesloten zijn de kinderen in de vakanties maximaal bij elke ouder?
 • De juridische afhandeling neemt Resolve Visie uit handen. We dienen het scheidingsconvenant en ouderschapsplan in bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding volledig afgewikkeld.

Scheiden. En nu?

Jullie gaan scheiden. Wat nu? Als je gaat scheiden is het overzicht kwijt én spelen er vaak veel emoties, die het regelen van zaken in de weg staan. Onze mediator Roosendaal informeert jullie stap voor stap over alle zaken goed én aandacht te besteedt aandacht aan de emotionele impact van de scheiding. Hierdoor komt er rust en overzicht. Dit geeft het beste uitgangspunt om goed verder te kunnen.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Roosendaal. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tips bij scheiden met kinderen

Pubers van scheidende ouders zijn net als pubers van stellen die niet scheiden. Ze worden volwassenen en zijn bijvoorbeeld jullie als ouders aan het testen en er spelen natuurlijk allerlei gevoelens. Een tip die ik als mediator graag meegeef is dat het uiteraard belangrijk is om te luisteren naar je puber, maar zorg dan wel dat je hoort wat er gezegd wordt. Probeer te begrijpen wat je kind eigenlijk probeert te zeggen door hierop door te vragen op een ander moment. De meeste pubers houden niet van een 1-op-1-gesprek, maar vertellen makkelijker tijdens een bezigheid wat er in hun omgaat. Ga bijvoorbeeld samen wandelen, winkelen of autorijden. En soms heeft een puber gewoon wat tijd, ruimte en afstand nodig. Bij jongere kinderen is het belangrijk dat zij zich veilig voelen en dat er duidelijke afspraken komen.

Mediation met kinderen

Tijdens de mediatongesprekken besteden we ook aandacht aan hoe je kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Ook denk ik mee over passende afspraken over hen. Het is bij oudere kinderen ook mogelijk dat ik een gesprek heb met ze in een apart kindgesprek. Hierin kunnen zij hun ideeën en zorgen kwijt.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijn, vertrouwd, betrokken en zakelijk waar nodig! Ik zou Marion Bongers zeker aanbevelen!.” – Marian uit Duiven

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.

Ondersteuning van specialist Marion

De gesprekken met de mediator zijn bij jullie thuis en altijd met jullie samen. Waar begin je met het maken van afspraken? En hoe behoud je het overzicht? Met mijn onafhankelijke hulp kunnen jullie de financiële en praktische zaken goed regelen. Omdat het soms moeilijk is in gesprek te blijven met elkaar en afspraken te maken, worden jullie hier ook in ondersteund.

Onze specialist in Roosendaal

Willen jullie je scheiding regelen met hulp van Marion? Neem dan via het contactformulier contact met haar op voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens het eerste kosteloze gesprek bespreekt zij jullie persoonlijke situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt en wat je van haar dienstverlening mag verwachten.

Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button