Wim Bramel

Mediator Rosmalen 

Mediator Rosmalen

Mediator Rosmalen 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Wat kan ik voor jullie betekenen als mediator in Rosmalen?

In de gesprekken bij jullie thuis is er ook ruimte om vragen en zorgen te bespreken. Ook juridisch zorg ik ervoor dat alles kloppend is.

Bij een scheiding staat je leven op de kop. Door jullie goede onafhankelijke hulp te geven, komt er weer overzicht. Jullie worden goed geïnformeerd over wat mogelijk is en wat vastgelegd moet worden. Samen om de tafel zitten om afspraken te maken geeft duidelijkheid voor nu en straks.

Mediator Rosmalen staat jullie bij gedurende de hele scheiding

Gesprekken zijn bij jullie thuis. Met scheiden in 7 stappen zijn jullie ervan verzekerd dat alles rondom de scheiding aan bod komt. Zo wordt alles goed vastgelegd. Hiervoor betalen jullie een all-in tarief (kosten van de hele scheiding). Jullie ontvangen hiervoor:

 • Alle afspraken, zoals over de alimentatie, jullie financiën en jullie eigen woning, worden door mij in het echtscheidingsconvenant gezet.
 • Bij zaken waar jullie graag snel duidelijkheid over willen hebben, wordt hiervoor gezorgd. Zoals wat is mogelijk met de woning bij de scheiding. Kan één van beiden in de woning blijven of moet de woning verkocht worden?
 • Als er kinderen zijn, worden de afspraken over hen vastgelegd in het ouderschapsplan.
 • Afwikkeling rechtbank. Na ondertekening levert onze advocaat de stukken in bij de rechtbank. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank.

ResolveVisie Mediator Rosmalen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wanneer mediation Rosmalen?

Wanneer is mediation bij scheiden geschikt? In het kennismakingsgesprek wordt besproken of dit de manier is om jullie scheiding goed te regelen. Je kiest voor mediation, als je samen met mij als mediator om de tafel wilt om gezamenlijk afspraken te maken. Er moet daarvoor de bereidheid zijn om elkaar tegemoet te komen. Grote voordeel van mediation is jullie allebei grip houden op de uitkomsten. Mediation is ook geschikt:

 • Als je het over zaken niet eens bent of moeilijk met elkaar communiceert. De belangen van jullie beiden worden behartigd en jullie worden ondersteund in de communicatie.
 • Als zaken nog onduidelijk zijn (jullie wonen bijvoorbeeld nog samen in één huis). Samen met jullie worden dan afspraken over de tijdelijke situatie en over de toekomstige situatie gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een omgangsregeling als jullie apart wonen.

Kinderen voorop bij de scheiding

Elk kind reageert weer anders op de scheiding. Je kunt je ook zorgen maken over de invloed van de scheiding op de kinderen en je afvragen hoe je hen zo goed mogelijk kunt steunen. Daarom is er altijd extra aandacht mogelijk voor de kinderen.

 • Laat hen zo veel mogelijk zien dat jullie als ouders op een goede manier communiceren. Laat weten dat je op de hoogte bent van bepaalde zaken en samen zaken bespreekt. Hiermee geef je ook het signaal dat je samen ouders blijft.
 • Er is apart een kindgesprek mogelijk met mij als mediator. Dit is mogelijk bij wat oudere kinderen, en alleen als ze zelf behoefte hebben erbij betrokken te worden.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button