Mediator Scharendijke

Mediator Scharendijke

Mediator Scharendijke

Mediator Scharendijke

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Samen jullie scheiding regelen met mijn ondersteuning als mediator Scharendijke brengt niet alleen structuur, maar neemt ook de juridische complexiteit uit handen. Door gezamenlijk tot afspraken te komen, creëren we rust en helderheid in deze emotioneel uitdagende periode.

De gesprekken vinden plaats bij jullie thuis, waarbij flexibiliteit geboden wordt met mogelijkheden voor avondafspraken. Een essentieel aspect van mediation is het gezamenlijke engagement om constructief samen te werken en oplossingsgericht te denken. Als mediator met uitgebreide ervaring sta ik garant voor professionele begeleiding doorheen het gehele proces.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van begin tot eind goed geregeld

Met mijn ‘begeleiding in 7 stappen‘ zorgen we ervoor dat alles zorgvuldig wordt afgehandeld. Naast de praktische en juridische zaken is er ook ruimte voor de emotionele kant, waarbij ik jullie ondersteun in de communicatie. Samen doorlopen we het scheidingstraject:

 • We beginnen met het stap voor stap maken van afspraken over jullie financiën, alimentatie, pensioen, inboedel en de woning. Bij een koophuis bespreken we de opties en welke stappen er nodig zijn voor helderheid.
 • Als er minderjarige kinderen zijn, stellen we samen een ouderschapsplan op dat past bij jullie situatie. Ook kan ik apart met de kinderen praten in een kindgesprek als dat gewenst is.
 • Zodra jullie het eens zijn over alle afspraken, leg ik alles vast. Onze vaste advocaat dient de stukken in bij de rechtbank, waarmee jullie scheiding volledig wordt afgerond.
 • Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreek ik graag wat ik als mediator Scharendijke voor jullie kan betekenen, inclusief de kosten voor het gehele proces.
Logo van Resolve Visie

Steun voor jullie kinderen tijdens de scheiding

Als jullie kinderen hebben, geef ik advies over hoe jullie hen het beste kunnen ondersteunen tijdens deze periode. Ook bied ik de mogelijkheid voor een gesprek met jullie kinderen. Enkele tips om jullie kinderen te ondersteunen zijn:

 • Laat jullie kinderen weten dat ze niet alleen zijn; veel andere kinderen maken ook scheidingen mee. Vraag of ze andere kinderen kennen op school of bij sport die hiermee te maken hebben gehad. Vaak delen kinderen verhalen met elkaar, wat kan helpen om hun perspectief te begrijpen. Door met hen te praten, kunnen jullie hen geruststellen of verduidelijken.
 • Zie de andere ouder als een co-ouder. Ook al ben je teleurgesteld in elkaar als partners, dat betekent niet dat de ander geen goede ouder kan zijn. Door respectvol met de andere ouder om te gaan, help je bij de verwerking van de scheiding voor jullie kinderen. De mediator Scharendijke staat voor jullie klaar.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Scharendijke. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Jullie belangen centraal bij mediation

Bij mediation worden afspraken pas vastgelegd in het scheidingsconvenant wanneer jullie er beiden volledig achter staan. Het is essentieel dat deze afspraken niet alleen nu goed voelen, maar ook in de toekomst standhouden.

Het is belangrijk om open te staan voor praktische oplossingen en oog te hebben voor het grotere geheel van jullie situatie. Soms betekent dit compromissen sluiten: waar kunnen jullie elkaar tegemoet komen en waar liggen de grenzen? Je hoeft niet bang te zijn dat jouw belangen worden genegeerd. Als mediator Scharendijke zorg ik ervoor dat beide partijen recht wordt gedaan in de gemaakte afspraken. Emoties spelen een rol, maar deze mogen niet de enige basis zijn voor beslissingen.

Wat klanten over mij zeggen

“Meteen een goed gevoel. Lekker vlot, duidelijk, recht door zee. Goede eerlijke gesprekken waarbij vanuit eenieders standpunt zaken uitgelegd werden. De mediator laat niets aan het toeval over en rust pas als ook alles tot in de puntjes is uitgewerkt.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button