Mediator Sliedrecht

Mediator Sliedrecht

Mediator Sliedrecht

Mediator Sliedrecht

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Als mediator Sliedrecht bied ik jullie goede en professionele ondersteuning bij de hele scheiding. Samen met jullie worden er passende afspraken gemaakt. Ook wordt alles juridisch afgewikkeld. In de gesprekken bij jullie thuis ontstaat er snel duidelijkheid.

Als de communicatie tussen jullie moeizaam verloopt, word je hierbij geholpen. Dit is zeker van belang als je kinderen hebt en moet blijven overleggen over bijvoorbeeld de omgangsregeling. Jullie bepalen zelf het tempo waarin jullie de scheiding afronden. Als er veel emoties spelen, kunnen de gesprekken bijvoorbeeld met grotere tussenpauzen plaatsvinden. Ben je het al over veel zaken eens en wil je je scheiding juist snel afhandelen dan is dat ook mogelijk.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding totaal geregeld

Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren. In het vrijblijvende kennismakingsgesprek worden de kosten van de scheiding (het all-in tarief) besproken. Wat je hiervoor kunt verwachten:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over de woning, financiën, pensioen, inboedel en alimentatie.
 • Zaken die urgent zijn worden snel besproken. Denk aan duidelijkheid over de mogelijkheden van jullie koophuis bij de scheiding of hoe vertel je kinderen over de scheiding.
 • Als er kinderen zijn, wordt er een ouderschapsplan opgesteld. Met afspraken over de zorgverdeling/omgangsregeling, invulling van de vakanties en kinderalimentatie. Als er extra aandacht voor kinderen nodig is, is een apart kindgesprek met hen mogelijk. Ze worden uitgenodigd te vertellen wat hun ideeën en wensen zijn.
 • De afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgd door onze vaste samenwerkende advocaat. De mediator Sliedrecht regelt dit voor jullie.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Sliedrecht. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Met mediation een vechtscheiding voorkomen

Bij het uit elkaar gaan is het van belang voor jullie beiden en voor jullie kinderen om zorgvuldig de relatie af te kunnen sluiten. Zo zorg je ervoor dat ieder daarna weer verder kan. Op deze wijze hier mee omgaan is belangrijk om zo de bladzijde te kunnen omslaan. En de blik daarna weer op de toekomst te kunnen richten:

 • Als één van beiden de gevolgen van de scheiding niet onder ogen wil zien of niet de verantwoordelijkheid wil dragen en wegloopt, zijn alle partijen daarvan de dupe. De kinderen nog het meest. Niet alleen op dit moment, maar die dragen dat voorbeeld mee naar hun eigen toekomst en toekomstige relaties.
 • De emotionele kosten zijn dan hoog, los van alle kosten die gepaard gaan met juridische procedures en advocaten. Dus door gezamenlijk de verantwoordelijkheid te dragen voor het zorgvuldig beëindigen van je relatie voorkom je daarmee in veel gevallen een vechtscheiding

Wat klanten over mij zeggen

“Fijn, vertrouwd, betrokken en zakelijk waar nodig! Ik zou Marion Bongers zeker aanbevelen!.” – Marian uit Duiven

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button