Mediator Sluis

Mediator Sluis 

Mediator Sluis

Mediator Sluis

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Wat kun je verwachten van mij als mediator in Sluis?

Als jullie gaan scheiden help ik je hier graag bij. De scheiding wordt volledig afgehandeld, ook de afhandeling bij de rechtbank.

Jullie scheiding wordt zorgvuldig en op een persoonlijke manier geregeld. Als je samen afspraken maakt, ontstaat er rust en duidelijkheid. Zo kun allebei je blik weer op de toekomst richten.

Ik kom bij jullie thuis in Sluis en omgeving: Aardenburg, Breskens, Cadzand, Eede, Groede, Hoofdplaat, Ijzendijke, Nieuwvliet, Oostburg, Retranchement, Schoondijke, Sint Anna ter Muiden, Sint Kruis, Waterlandkerkje en Zuidzande. Ook bestaat mijn werkgebied uit Axel, Hulst, Terneuzen en Zeeuws-Vlaanderen.

Jullie scheiding van A tot Z geregeld door de mediator in Sluis

Na het eerste gratis informatieve gesprek worden in de gesprekken die volgen samen met jullie afspraken over alle zaken gemaakt:

  • Denk hierbij aan afspraken over financiën, inboedel, pensioen, woning en alimentatie. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat haalbaar is.
  • Als jullie kinderen hebben komen alle afspraken over de zorgverdeling in een ouderschapsplan.
  • Vervolgens wordt de juridische afhandeling verzorgd. Hiermee is jullie hele scheiding afgewikkeld.

Hoe wij jullie helpen?

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tijdelijke afspraken nodig?

In de mediation gesprekken met mij als jullie mediator in Sluis kunnen als het nodig is ook tijdelijke afspraken gemaakt worden, voordat de uiteindelijke afspraken ingaan. Dan komt er op een bepaalde datum een knip in bijvoorbeeld de financiën. Als er nog gezamenlijke kosten zijn (denk aan een eigen woning), dan kunnen jullie hiervoor een verdeling maken.

Hoe verdeel je de pensioenen bij de scheiding?

Naast alle andere financiële zaken bij de scheiding (zoals lopende rekeningen, spaarrekeningen, eventuele leningen en polissen) wordt samen met jullie de pensioenen besproken. Er worden passende afspraken gemaakt die worden vastgelegd.

Hiervoor hebben we een uitdraai van een pensioenoverzicht van jullie allebei nodig. Er wordt dan gekeken naar welk (gedeelte van) pensioen is opgebouwd tijdens het huwelijk (dit kan bij een pensioenfonds worden opgevraagd). Dan wordt er besproken of je het wilt verreken (verdelen). Vragen hierbij zijn: hoeveel verschil is er in de opgebouwde pensioenen? Voor welk verdeel percentage kies je? Bij een ongeveer gelijke opbouw van de pensioenen kunt je er ook voor kiezen niet te verdelen.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces. Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button