Mediator Sluis

Mediator Sluis

Mediator Sluis

Mediator Sluis

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust
Wat kun je verwachten van mij als mediator Sluis? Als jullie gaan scheiden help ik je hier graag bij. De scheiding wordt volledig afgehandeld, ook de afhandeling bij de rechtbank.

Jullie scheiding wordt zorgvuldig en op een persoonlijke manier geregeld. Als je samen afspraken maakt, ontstaat er rust en duidelijkheid. Zo kun allebei je blik weer op de toekomst richten. Ik kom graag bij jullie thuis in Sluis om kennis te maken. Geheel vrijblijvend. Gesprekken zijn altijd met jullie beide en kunnen ook in de avonduren plaatsvinden.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van A tot Z geregeld

Na het eerste gratis informatieve gesprek wordt het mediationtraject voortgezet met de echte inhoudelijke gesprekken. Er komt tijdens de scheiding veel op jullie af en jullie zitten tegelijkertijd in een emotionele periode. Dan is het fijn als een ervaren mediator jullie kan begeleiden. Jullie moeten aan het volgende denken:

 • Denk hierbij aan afspraken over financiën, inboedel, pensioen, woning en alimentatie. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat haalbaar is. Blijft er nog een ouder wonen? Of moet de woning worden verkocht?
 • Als jullie kinderen hebben komen alle afspraken over de zorgverdeling in een ouderschapsplan. Waar gaan de kinderen wonen? Welke alimentatie wordt er afgesproken? Wat doen jullie met de vakanties?
 • Vervolgens wordt de juridische afhandeling verzorgd. Hiermee is jullie hele scheiding afgewikkeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Sluis. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tijdelijke afspraken nodig?

In de mediation gesprekken met mij als jullie mediator Sluis kunnen als het nodig is ook tijdelijke afspraken gemaakt worden, voordat de uiteindelijke afspraken ingaan. Dan komt er op een bepaalde datum een knip in bijvoorbeeld de financiën. Als er nog gezamenlijke kosten zijn (denk aan een eigen woning), dan kunnen jullie hiervoor een verdeling maken.

Hoe verdeel je de pensioenen bij de scheiding?

Naast alle andere financiële zaken bij de scheiding (zoals lopende rekeningen, spaarrekeningen, eventuele leningen en polissen) wordt samen met jullie de pensioenen besproken. Er worden passende afspraken gemaakt die worden vastgelegd.

Hiervoor hebben we een uitdraai van een pensioenoverzicht van jullie allebei nodig. Er wordt dan gekeken naar welk (gedeelte van) pensioen is opgebouwd tijdens het huwelijk (dit kan bij een pensioenfonds worden opgevraagd). Dan wordt er besproken of je het wilt verreken (verdelen). Vragen hierbij zijn: hoeveel verschil is er in de opgebouwde pensioenen? Voor welk verdeel percentage kies je? Bij een ongeveer gelijke opbouw van de pensioenen kunt je er ook voor kiezen niet te verdelen.

Wat klanten over mij zeggen

“Een scheiding is een ingrijpend en emotioneel proces. Als daarnaast de situatie ook nog eens complex is en vele variabelen kent, is de rol van een onafhankelijke mediator essentieel gebleken. De persoonlijke en begripvolle houding naar alle partijen heeft daar zeker toe bijgedragen.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button