Mediator Tholen

Mediator Tholen

Mediator Tholen

Mediator Tholen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust
Als mediator Tholen bied ik jullie een volledig scheidingspakket voor een all-in tarief. Voor alle praktische zaken komen goede oplossingen én er is tijd voor jullie vragen en zorgen.

Mediation is sneller dan een scheidingsproces via elk een advocaat en er zijn lagere kosten. Groot voordeel is dat je door samen om de tafel te gaan zitten, rust brengt voor de toekomst.

Voordelen mediator Tholen

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat houdt een volledig scheidingspakket in?

Gesprekken zijn bij jullie thuis. Jullie ontvangen onafhankelijke hulp bij jullie scheiding. Alles wat er speelt wordt besproken met behulp van mij als onpartijdige mediator. Hierdoor komt er rust en overzicht:

 • Samen met jullie zet ik alle feiten en mogelijkheden op een rijtje en wordt er gezocht naar oplossingen. Zoals over alimentatie, jullie woonsituatie en financiën. Bij een eigen woning bij de scheiding worden de mogelijkheden besproken. Ook wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid. Kan één van jullie in de woning blijven? Waar kunnen jullie gaan wonen en wat houden jullie straks netto over in de maand. Is er recht op belastingtoeslagen en/of kortingen?
 • Jullie weten zeker dat alles aan bod komt met scheiden in 7 stappen. Dit geldt voor een goed ouderschapsplan bij kinderen en ook voor de afhandeling van de scheiding van de rechtbank.
 • Voor deze hele afwikkeling van de scheiding betalen jullie een all-in tarief.
 • Ook worden jullie ondersteund in de communicatie. Ga niet vanuit de positie van schuldige of slachtoffer denken, maar begrijp het hele plaatje. Richt je niet volledig naar het verleden, maar ook op de toekomst. Bewaakt wordt dat de emoties het maken van heldere en evenwichtige afspraken niet in de weg staan.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Tholen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Vragen van kinderen over de scheiding

Kinderen hebben vaak veel praktische vragen. Zoals: waar ga ik wonen? Kan ik mijn vriendjes en vriendinnetjes blijven zien? Wanneer gaan we verhuizen? Wanneer zie ik papa of mama dan? Geef dan rustig en duidelijk aan wat er is afgesproken of wat jullie intenties zijn (bijvoorbeeld een woning in de buurt van de andere ouder). Jullie worden ook ondersteund bij vragen en zorgen over kinderen bij de scheiding.

Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Besproken worden de afspraken die hen aangaan (zoals de zorgverdeling) en hun wensen en ideeën. Ook als ze vragen hebben of zich ergens zorgen over hebben, kan dit besproken worden.

Wat klanten over mij zeggen

“Een snelle en complete afwikkeling van onze scheiding. Duidelijke afspraken en rapportage.”
★★★★

“Wij hadden redelijk spoed en hierin werd meegedacht en proces voortvarend aangepakt. Heel prettig dat afspraken flexibel gemaakt konden worden en ook in de avonduren.”
★★★★

Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button