Wim Bramel

Mediator Tiel 

Mediator Tiel

Mediator Tiel 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Jullie scheiding wordt volledig geregeld met behulp van mij als mediator in Tiel.

Gesprekken zijn bij jullie thuis, zo is er naast het regelen van de praktische en juridische zaken ook tijd en aandacht voor jullie verhaal. Dit geeft een goede basis voor de toekomst.

Ik kom bij jullie thuis in Tiel en omgeving zoals Geldermalsen, Gorinchem, Leerdam, Werkendam en Zaltbommel.

Voor mediation is het van belang dat jullie de intentie hebben om er samen goed uit te komen, elkaar zaken gunnen en de bereidheid hebben om tot oplossingen te komen. Zo voorkom je samen veel strijd en kan je allebei weer snel verder.

Met scheiden in 7 stappen wordt jullie hele scheiding geregeld

Met scheiden in 7 stappen worden jullie bijgestaan bij de hele scheiding. De volgende diensten maken onderdeel uit van het stappenplan:

 • Samen met jullie worden er afspraken gemaakt over jullie woning, verdeling van de financiën, inboedel, pensioen en alimentatie. Hebben jullie een huur – of koophuis? Wat zijn jullie eigen ideeën over de woning? Zijn er al zaken uitgezocht? Wordt de woning verkocht? Ik neem met jullie alle opties die er zijn met betrekking tot jullie woning en de woonsituatie van jullie beiden door. Zodat jullie goede keuzes kunnen maken en er snel duidelijkheid over de woning bij de scheiding komt.
 • Van mij mogen jullie verwachten dat ik met jullie meedenk over hoe je jullie kinderen steunt tijdens de scheiding. Wat zijn de wensen van jullie kinderen? Geef elkaar zoveel mogelijk de ruimte om deze wensen te verwezenlijken. Bijvoorbeeld: jullie kind wil liever niet te lange periode aaneengesloten in de vakantie bij zijn/haar vrienden weg. Kan dit gerealiseerd worden? In de gesprekken komen dit soort zaken aan bod. Alle afspraken worden vastgelegd in een ouderschapsplan, zodat je hier altijd op kunt terugvallen. Om kinderen te betrekken bij het ouderschapsplan, kan ik altijd een gesprek met hen hebben. Jullie kinderen kunnen aan mij vertellen wat zij belangrijk vinden en graag zouden willen, zonder direct in een loyaliteitsconflict te komen.
 • Zodra er over alle zaken overeenstemming is bereikt, stel ik de juridische documenten, het convenant en ouderschapsplan, op. Deze stukken worden door onze advocaat ingediend bij de rechtbank. Jullie scheiding wordt volledig door ons afgehandeld, onze advocaat zorgt ook voor de inschrijving van de scheiding bij de burgerlijke stand. Jullie hoeven dus nergens meer naar om te kijken.
 • Jullie betalen voor de hele scheiding een all-in tarief. Zo weten jullie waar je aan toe bent qua kosten en zijn er dus geen verrassingen achteraf. De hoogte van het tarief wordt afgestemd op wat jullie nodig hebben om de scheiding goed te regelen.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Bij de ervaren mediator Tiel is jullie scheiding in goede handen

Samen gemaakte afspraken zorgen voor meer draagvlak, dan wanneer zaken worden opgelegd. Op deze manier voorkomen jullie problemen en leg je een goede basis voor de toekomst.

Zeker wanneer jullie samen kinderen hebben is dit belangrijk, je blijft ten slotte altijd ouders en dus aan elkaar verbonden. Ik bespreek met jullie hoe je dit vormgeeft, de relatie verandert immers van partners naar ex-partners naar ouders. Een goede verstandhouding als ouders zorgt ervoor dat de kinderen niet hoeven te kiezen bij belangrijke gebeurtenissen, ook wanneer ze straks zelf volwassen zijn. Denk aan afstuderen, trouwen, klein kinderen die geboren worden, voor jullie kinderen is het heel fijn als jullie daar beiden bij aanwezig kunnen zijn.

Meer weten over de mogelijkheden? Ik ben MfN mediator en mijn werkgebied bestaat onder andere uit Tiel en omgeving, zoals Bergakker, Beneden Leeuwen, Drumpt, Kapel-Avezaath, Kesteren, Medel, Passewaaij, Wadenoijen en Zennewijnen. Een afspraak kan meestal al binnen één week plaatsvinden. Ik sta jullie graag bij.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of ik jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ik neem contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button