Mediator Uden

Mediator Uden

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Mediator Uden

Mediator Uden

Wilco, de mediator Uden, regelt jullie scheiding goed en volledig.

Ik kom hiervoor bij jullie thuis in Uden en omgeving, zoals ook in Landerd. Ook videobellen behoort tot de mogelijkheid.

Door afspraken gezamenlijk te maken, voorkomen jullie problemen én leggen jullie direct een goede basis voor de toekomst. Zo kunnen jullie beiden weer vooruitkijken

De scheiding volledig geregeld voor een all-in tarief

Ieder scheidingstraject is uiteraard anders. Hebben jullie al afspraken gemaakt met elkaar? Of weten jullie juist nog helemaal niet waar je moet beginnen? Bij Resolve stemmen we altijd af op jullie situatie en bespreken we wat nodig is, om jullie scheiding op een goede en zorgvuldige manier af te handelen. Jullie betalen altijd een totaal all-in tarief voor de scheiding, inclusief kosten voor de advocaat. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Hiervoor kun je verwachten:

 • Met scheiden in 7 stappen wordt jullie scheiding van begin tot einde geregeld. Dit houdt in dat ook voor de juridische afwikkeling wordt gezorgd.
 • Samen met jullie stel ik een scheidingsconvenant op, waarin alle gemaakte afspraken worden vastgelegd. Hebben jullie minderjarige kinderen? Dan stellen we ook een ouderschapsplan op.

Voordelen mediation Uden:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

De voordelen van het inschakelen van de mediator Uden

Gaan jullie scheiden, dan ga je door een moeilijke tijd. Met behulp van mediation bij de scheiding wordt het overzicht behouden. Ook zijn voordelen:

 • Jullie beide belangen worden in acht genomen. Er is voldoende aandacht voor de wensen van beide partners en je wordt allebei goed geïnformeerd.
 • Jullie ontvangen deskundig advies over alle zaken die jullie moeten regelen. Bijvoorbeeld over de woning, over de zorg voor jullie kinderen en over alimentatie.
 • Hebben jullie een eigen woning? Dan wordt besproken wat te doen met de woning bij de scheiding. Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid over de mogelijkheden. Voor kinderen is er extra aandacht in een kindgesprek. Als mediator Uden kan ik een gesprek met jullie kinderen hebben.
 • Met elkaar blijven praten wordt vergemakkelijkt, want de onafhankelijke derde partij ondersteunt de communicatie.

Wat klanten over mij zeggen

“Wim is een topper! Werkt zeer efficiënt en punctueel. Laat niets aan het lot over en denkt mee. Hij is zakelijk maar zeker ook iemand die meeleeft.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ron jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button