Mediator Uithoorn

Mediator Uithoorn

Mediator Uithoorn

Mediator Uithoorn

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator Uithoorn regel ik samen met jullie de hele scheiding. Met mediation maak je samen goede afspraken, zodat je allebei goed verder kunt. Naast alle praktische zaken, wordt ook het juridische gedeelte verzorgd.

Als mediator en omgeving kom ik bij jullie thuis Ik kom bij jullie thuis in en omgeving. Je wordt ondersteund bij de hele scheiding. Je wordt goed geïnformeerd over alle opties én alle zaken worden op een rijtje gezet. Dit geeft overzicht en duidelijkheid.

Voordelen mediator:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mediator biedt volledig scheidingspakket

Gesprekken zijn bij jullie thuis en je betaalt voor de afwikkeling van de scheiding een all-in tarief. De complete afwikkeling van de scheiding bestaat uit:

 • Samen maken van duidelijke afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Als je een eigen bedrijf hebt, begeleid ik je ook om hier goede afspraken over te maken. Aandacht voor de onderlinge communicatie en de emotionele kant van de scheiding is er natuurlijk ook.
 • Ik help jullie om een ouderschapsplan op te stellen en leg vast hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen invullen. Zaken als zorgverdeling, invulling van verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie worden hier allemaal in meegenomen. Om de kinderen te betrekken bij het ouderschapsplan kan ik als mediator Uithoorn ook een kindgesprek hebben met jullie kinderen.
 • Zodra het convenant en ouderschapsplan ondertekend zijn, zit het traject erop. We zetten de juridische procedure in werking en dienen de stukken in bij de rechtbank. Je hoeft zelf dus niet naar de rechtbank en het inschrijven van de scheiding doen we natuurlijk ook voor je.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Uithoorn. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat kun je verwachten van mediation gesprekken in de praktijk?

Wat kunnen jullie verwachten van mediation?

 • De afspraken worden zo goed mogelijk afgestemd op jullie wensen en situatie. Van veel regels kan worden afgeweken. Denk aan passende afspraken over alimentatie of pensioenen. Je wordt altijd geïnformeerd over de wettelijke kaders, waar je van mag afwijken en welke gevolgen dit zal hebben. Dit geldt voor bijvoorbeeld de fiscale en financiële gevolgen.
 • De insteek is om samen goede en passende afspraken te maken, die ook duurzaam zijn. Het uitgangspunt is dat je allebei zo goed mogelijk verder kunt. Als er kinderen zijn staan zij altijd voorop in de gesprekken. Er wordt met jullie meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.
 • Er wordt gezorgd voor snel duidelijkheid over zaken die voor jullie belangrijk zijn. Denk aan wat er mogelijk is met de eigen woning bij de scheiding. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van beiden hier kan blijven? En wat betekent dit voor de andere partner?

Wat klanten over mij zeggen

“Zeer professionele houding. Het voelde vanaf het kennismakingsgesprek al meteen heel erg vertrouwd aan. Zeker een aanrader, in een toch al moeilijke periode.” – Eddy uit Voorhout

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button