Mediator Valkenburg

Mediator Valkenburg

Neem direct contact op met Wilco Smeets: 085 1302988

Samen goed scheiden, het kan met mediation Valkenburg.

Stap voor stap zetten we alles op een rijtje wat er geregeld moet worden. Samen regelen brengt rust en duidelijkheid voor nu en straks. Gesprekken zijn bij jullie thuis.

Samen de scheiding regelen met mij als mediator Valkenburg. Wat betekent dat voor jullie? Voor alle praktische zaken komen er goede oplossingen. Ook de juridische kant is bij mij in goede handen.

Een volledig scheidingspakket van de mediator Valkenburg

Een scheiding grijpt op veel levensgebieden in. Emotioneel staat alles op zijn kop, er moeten praktische zaken worden geregeld en je moet rekening houden met wettelijke en juridische regels. Om deze reden is professionele hulp bij het scheiden onmisbaar. Als scheidingsbemiddelaar bied ik jullie:

 • Alle praktische regelzaken lopen we langs om goed te regelen. Hoe verdeel je de financiën, wat zijn goede afspraken over alimentatie en wat is mogelijk met de eigen woning bij scheiding. Ik zorg voor goede informatie, denk met jullie mee en zorg voor snel antwoorden op jullie vragen.
 • Hebben jullie kinderen? Hoe regel je alles zo goed mogelijk voor hen en voorkom je dat ze schade ondervinden van de scheiding? Afspraken over kinderen komen in een ouderschapsplan. Het is ook mogelijk dat ik apart een kindgesprek met ze heb, zodat zij ook hun wensen en zorgen kunnen vertellen.
 • De juridische kant van de scheiding regel ik ook. Je hoeft niet apart naar de rechtbank.
 • De scheiding wordt van begin tot eind geregeld. Je kunt van mij een persoonlijke aanpak verwachten met ruimte om vragen en zorgen te bespreken. Voor de volledige afwikkeling van de scheiding betaal je een all-in tarief.

Voordelen mediator Valkenburg:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

Onze mediator in Valkenburg ondersteunt en ontzorgt je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Valkenburg. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wanneer werkt mediation?

Mediation werkt als er vertrouwen is van jullie beiden in mij de mediator. Als dit er niet is, zal alles wat ik als mediator doe, dan met wantrouwen worden ontvangen en daardoor contraproductief zijn voor jullie allebei. In het vrijblijvende kennismakingsgesprek kun je dus allebei bepalen of dit vertrouwen er is.

Mediation werkt als de wil om er samen uit te komen aanwezig is om mee te werken aan dit proces. Dit houdt in dat ook als jij of de ander de scheiding niet wil (en het initiatief van de scheiding bij de ander ligt), je toch kunt kiezen om mee te werken aan mediation. Er is tijd en ruimte voor jullie allebei.

Wat klanten over mij zeggen

“Uitstekende dienstverlening. Zeer deskundige en prettige samenwerking waarbij Wilco met ons alle mogelijkheden en opties besprak.”
★★★★★

“Goed geregeld en duidelijke uitleg. Gewoon goed.”
★★★★

Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button