Mediator Venlo

Mediator Venlo

Mediator Venlo

Mediator Venlo

 
MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Samen alle zaken rondom jullie scheiding regelen, onder begeleiding van mij als de mediator in Venlo.

Door een mediator in te schakelen, ontstaat er snel zicht op mogelijkheden en oplossingen.

Ik kom bij jullie thuis in Venlo en omgeving, zoals Blerick, Tegelen en Velden. Alle gesprekken zijn met jullie beiden. Ook videobellen is mogelijk.

Er wordt bewaakt dat afspraken gelijkwaardig zijn. Van mij kun je verwachten dat ik onpartijdig ben en de belangen van jou en je toekomstige ex-partner voorop stel.

Eén volledig scheidingspakket

Hoe jullie met mij als scheidingsmediator in Venlo jullie scheiding regelen:

  • Regelen van praktische zaken. Als scheidingsmediator geef ik in praktische zin aan welke opties er zijn en wat het wettelijke kader is. Zoals bij een eigen woning, de zorg voor jullie kinderen en jullie financiën. Bij de woning worden de mogelijkheden besproken van de eigen woning bij de scheiding en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Ook wordt er een alimentatieberekening gemaakt. Jullie krijgen uitleg over zaken en samen met jullie denk ik mee over mogelijkheden en oplossingen. Er wordt bijvoorbeeld meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk helpt bij de scheiding en wat goede afspraken over hen zijn. Doel is jullie in staat te stellen keuzes en afspraken te maken.
  • Er moeten veel praktische zaken geregeld worden, echter spelen er ook veel emoties mee en verloopt de communicatie vaak moeizaam, tijdens de gesprekken besteed ik hier aandacht aan. In hoeverre spelen de emoties mee in de afspraken die worden gemaakt, hoe verbeter je de onderlinge verstandhouding, zeker van belang wanneer er kinderen zijn, jullie blijven altijd samen ouders.
  • Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank. Alle gemaakte afspraken leg ik vervolgens vast in het echtscheidingsconvenant en als er kinderen zijn, in het ouderschapsplan. De getekende documenten worden overgedragen aan onze advocaat, die het indient bij de rechtbank. Op deze manier wordt jullie gehele scheiding geregeld, inclusief de juridische afhandeling.

Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. De hoogte van het all-in tarief is afhankelijk van wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen, dit wordt duidelijk tijdens het eerste kosteloze kennismakingsgesprek.

Service mediator Venlo:

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Venlo. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Maak tijdig afspraken bij de scheiding

Maak tijdig afspraken, zodra jullie weten dat jullie gaan scheiden. Als je nog bij elkaar wonen, hoe kunnen jullie elkaar bijvoorbeeld ruimte geven, zodat de spanningen niet te hoog oplopen? Of als je niet meer bij elkaar wonen, hoe verdeel je de kosten van een eigen woning? Voor deze zaken is ook aandacht tijdens mediation in Venlo.

Voor kinderen is er extra aandacht mogelijk door een apart kindgesprek in te plannen. Dit is een gesprek met kinderen over wat hun bezighoudt en over hun ideeën en wensen over bijvoorbeeld de zorgverdeling en invulling van de vakanties of verjaardagen.

Wat klanten over mij zeggen

Goede begeleiding en betrokkenheid. In het hele, voor ons onbekende proces, goede begeleiding en ondersteuning gekregen van de mediator. Betrokkenheid en oog voor alle gezinsleden typeren de mediator van Resolve Visie. Ondanks de verdrietige situatie kijken we er met een goed gevoel op terug.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.