Mediator Venray

Mediator Venray

Mediator Venray

Mediator Venray

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Met de mediator Venray regelen jullie het afhandelen van de scheiding netjes. Wat kan ik betekenen? Door zaken goed op elkaar af te stemmen, voorkom je zoveel mogelijk frustraties in de toekomst.

Uitgangspunt is dat je beiden zo goed mogelijk verder kunt. In de mediation gesprekken bij jullie thuis komen alle praktische zaken rondom jullie scheiding aan bod. Ook is er aandacht voor jullie persoonlijke verhaal en de emoties en word je ondersteund in de communicatie.

Gesprekken zijn bij jullie thuis. Ook videobellen behoort tot de mogelijkheden.

Service ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wilco jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van A tot Z geregeld

Hoe ziet samen scheiden eruit en wat kunnen jullie verwachten?

 • Afhankelijk van wat er geregeld moet worden, zoals alimentatie, de woning en financiën, worden jullie voorgelicht over alle opties. Doel is jullie in staat te stellen goede keuzes te maken, die passen bij jullie situatie.
 • Hebben jullie kinderen? Samen met jullie wordt een gedegen ouderschapsplan opgesteld. Zo weten jullie welke afspraken gemaakt moet worden, zoals een omgangsregeling en de invulling van de vakanties. Er worden samen met jullie goede afspraken gemaakt, die passen bij zowel jullie wensen als van jullie kinderen. Ook is het mogelijk dat ik als mediator Venray een apart kindgesprek met jullie kind(eren) heb. Zo kunnen zij hun verhaal kwijt en worden ze betrokken bij de afspraken. Ook is er ruimte om met elkaar te bespreken hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd. Alle afspraken leg ik als mediator Venray vast in juridische documenten. Deze worden door onze advocaat ingediend bij de rechtbank. De scheiding wordt verder schriftelijk afgehandeld. Hiermee is jullie scheiding volledig afgehandeld.

Scheiden en jullie financiën en de woning

Samen met jullie wordt een overzicht gemaakt van alle financiële zaken bij de scheiding. Zoals bankrekeningen, pensioenen, de woning en of een levensverzekering. Vervolgens worden hier goede afspraken over gemaakt en voor jullie vastgelegd.

Hebben jullie een eigen woning, dan worden de opties besproken van de woning bij de scheiding. Denk aan verkoop of één van jullie neemt de woning over. Besproken wordt: wat zijn jullie eigen ideeën hierover? Wat is financieel mogelijk? Welke factoren hebben invloed hierop (denk aan alimentatie)? Welke stappen moeten worden gezet? Er wordt door de mediator Venray snel gezorgd voor duidelijkheid over de woning en jullie toekomstige woonsituatie.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Venray. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

In gesprek blijven tijdens de scheiding

Als er veel emoties en verwijten spelen, worden jullie door mij ondersteund in de communicatie. Er wordt bijvoorbeeld door één van de partners gezegd: “jij moet maar betalen, want jij wilt weg”. In de gesprekken bespreek ik dan met jullie beiden wat reëel is. Een respectvolle houding naar elkaar, is hierbij een voorwaarde en wordt ook bewaakt.

Samen scheiden

Ik ben MfN geregistreerd mediator en werkzaam in Venray: Castenray, Geijsteren, Heide, Leunen, Merselo, Oirlo, Oostrum, Smakt, Venray, Veulen, Vredepeel, Wanssum, en Ysselsteyn. Gesprekken vinden plaats bij jullie thuis of desgewenst op een neutrale locatie. Ook in de avonduren is een gesprek mogelijk.

Gemiddeld zijn er 3 tot 5 afspraken nodig om alles goed en zorgvuldig af te ronden. Voor de volledige scheiding zijn de kosten een all-in tarief. Deze wordt besproken in het kennismakingsgesprek en is afhankelijk van wat jullie nodig hebben. Het all-in tarief voorkomt verrassingen achteraf, je weet precies waar je aan toe bent qua kosten.

Wat klanten over mij zeggen

Goede begeleiding en betrokkenheid. In het hele, voor ons onbekende proces, goede begeleiding en ondersteuning gekregen van de mediator. Betrokkenheid en oog voor alle gezinsleden typeren de mediator van Resolve Visie. Ondanks de verdrietige situatie kijken we er met een goed gevoel op terug.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wilco jullie ook kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op! We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button