mediator Vlaardingen

Mediator Vlaardingen

mediator Vlaardingen

Mediator Vlaardingen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Samen jullie scheiding regelen onder begeleiding van mij als mediator Vlaardingen, wat houdt dat in? Alle afspraken worden in samenspraak gemaakt en hier kun je altijd op terugvallen. Alles goed regelen brengt dat jullie je blik weer op de toekomst kunnen richten.

Gesprekken zijn bij jullie thuis. Afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren. Van mij kunnen jullie verwachten dat ik onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei behartig. Bewaakt wordt dat de gemaakte afspraken gelijkwaardig zijn

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volledige afwikkeling van de scheiding

Mijn dienstverlening in een aantal stappen:

 • Samen met jullie worden in de mediation gesprekken afspraken gemaakt over de financiën, inboedel, woning, pensioen en aan de hand van een alimentatieberekening worden hierover afspraken gemaakt.
 • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan. Met onder andere afspraken over de zorgverdeling en kinderalimentatie.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt volledig verzorgd door onze vaste advocaat. Hiermee is jullie scheiding afgewikkeld.

In het vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt besproken wat ik voor jullie kan betekenen, wat er nodig is voor mediation en de kosten voor de scheiding (het all-in tarief).

Onze scheidingsexpert

Willen jullie je scheiding regelen met Rogier van Pelt als mediator Vlaardingen? Neem dan via het contactformulier contact op voor een kosteloze en vrijblijvende kennismaking. Tijdens een eerste gesprek bespreekt Rogier jullie persoonlijke situatie, wat er bij een scheiding op jullie afkomt en wat je van de dienstverlening mag verwachten.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Vlaardingen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Voordelen mediation bij echtscheidingen

Wat zijn de voordelen van een gezamenlijke mediator Vlaardingen?

 • Het is goedkoper dan elk een advocaat. Ook maken jullie goede passende afspraken en worden jullie begeleid de juiste keuzes te maken. Het scheidingsproces verloopt vaak sneller en zonder strijd.
 • Er wordt met jullie meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.
 • Jullie kunnen een persoonlijke aanpak verwachten met ruimte voor emoties en jullie vragen en zorgen.
 • Bij een eigen woning bij de scheiding in Vlaardingen komt er snel duidelijkheid, bijvoorbeeld over de vraag of één van beiden de woning over kan nemen.

Voorkom een loyaliteitsconflict bij de kinderen

Hebben jullie kinderen, waak er dan voor dat ze niet in een loyaliteitsconflict komen. Hoe groter de onenigheid tussen jullie, hoe groter de kans hierop. Een kind wil niet kiezen en wil ook de ouders niet teleurstellen. Luister naar wat jullie kind wil. Als jullie kind bijvoorbeeld aangeeft liever een avond bij de andere ouder te zijn, geef aan dat dit bespreekbaar is.

Voor kinderen is er ook de mogelijkheid om apart met mij als mediator een kindgesprek te hebben. Zo worden zij ook betrokken bij afspraken en kunnen ze vragen stellen.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button