Mediator Vlissingen

Mediator Vlissingen

Mediator Vlissingen

Mediator Vlissingen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust
Jullie scheiding samen regelen met mij als mediator Vlissingen. In gesprekken bij jullie thuis in Vlissingen worden stap voor stap alle zaken stap samen besproken. Zo ontstaat er steeds meer overzicht. Samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Wat betekent samen scheiden voor jullie? In gesprekken bij jullie thuis wordt jullie scheiding van A tot Z geregeld. Er worden bijvoorbeeld afspraken gemaakt over wat te doen met de woning en de zorg voor kinderen. In een vrijblijvend gesprek geef ik graag uitleg over de dienstverlening en wat ik voor jullie kan betekenen. Ook worden dan de kosten besproken, dit is een all-in tarief voor de hele scheiding.

Voordelen mediator Vlissingen:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het volledige scheidingspakket

Jullie kunnen van mij een deskundige en persoonlijke begeleiding verwachten. Dit zijn de stappen om alles zorgvuldig af te handelen:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over alle zaken rondom de scheiding. Denk aan de financiën (zoals spaarrekeningen, lopende rekeningen polissen of leningen), alimentatie, de huur-of koopwoning, inboedel en pensioen. Alle afspraken worden vastgelegd. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid.
 • Als jullie kinderen hebben wordt er een ouderschapsplan gemaakt met goede passende afspraken over hen. Ook is het mogelijk dat ik als mediator een kindgesprek met jullie kinderen heb. Zo worden zij ook betrokken en kunnen ze hun mening geven.
 • De scheiding wordt ook juridisch afgehandeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Vlissingen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe steun je de kinderen bij de scheiding?

Afhankelijk van de leeftijd van jullie kinderen worden er goede afspraken gemaakt. Ook wordt met jullie meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt tijdens de scheiding. Vaak moet je bij jonge kinderen vaker bereid zijn om de zorg van elkaar over te nemen. Zij zijn meer afhankelijk en kunnen bijvoorbeeld niet zelfstandig naar school en alleen thuis blijven, als dit een keer van elkaar moet worden overgenomen.

Hoe ga je dit vormgeven en wat wil je hierover vastleggen in het ouderschapsplan? Oudere kinderen zijn vaak al zelfstandiger en bepalen zelf meer wat ze willen gaan doen. Wat zijn dan zaken die je minimaal wilt vastleggen?

Wat is mogelijk en passend?

Uitgangspunt van de afspraken tijdens het opstellen van het scheidingsconvenant zijn de wettelijke regels. Zoals regels over het verdelen van pensioenen en de wettelijke termijn van partneralimentatie. Vervolgens wordt besproken of je hiervan mag afwijken, wat jullie wensen zijn en wat praktisch mogelijk is. Je wordt door de mediator Vlissingen goed geïnformeerd hierover en ook over mogelijke consequenties, zodat je in staat bent goede keuzes te maken.

Het is mijn taak als mediator er op te letten dat emoties niet door de praktische afspraken lopen. Zoals de situatie dat één van jullie zichzelf tekort doet uit bijvoorbeeld schuldgevoel. Ook worden zaken goed uitgelegd. Zodat bijvoorbeeld voorkomen wordt dat je met het gevoel blijft zitten dat je recht hebt op iets en dat niet hebt gekregen.

Wat klanten over mij zeggen

“Een snelle en complete afwikkeling van onze scheiding. Duidelijke afspraken en rapportage.”
★★★★

“Wij hadden redelijk spoed en hierin werd meegedacht en proces voortvarend aangepakt. Heel prettig dat afspraken flexibel gemaakt konden worden en ook in de avonduren.”
★★★★

Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button