Mediator Waalwijk

Mediator Waalwijk

Mediator Waalwijk

Mediator Waalwijk

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Als mediator Waalwijk zorg ik voor een zorgvuldige afwikkeling van jullie scheiding. Gesprekken vinden plaats bij jullie thuis, zodat er ruimte is voor jullie verhaal. Het doel is om jullie beiden zo goed mogelijk verder te laten gaan en samen regelen geeft rust en duidelijkheid.

Het regelen van jullie scheiding met mediation betekent dat jullie stap voor stap begeleid worden door de mediator Waalwijk. Marion komt graag vrijblijvend bij jullie thuis om kennis te maken.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding volledig geregeld

Jullie worden tijdens de scheiding begeleid met mediation in 7 stappen, waarbij alle relevante zaken worden besproken. Dit zorgt voor duidelijkheid en er blijven geen onopgeloste zaken over. Alle gesprekken vinden plaats met jullie beiden, waarbij jullie belangen centraal staan.

 • Je hebt de mogelijkheid om mediation gesprekken bij jullie thuis te houden, zowel overdag als ’s avonds. Het all-in tarief voor de mediation gesprekken is inclusief de juridische afhandeling bij de rechtbank. Dit omvat het indienen van de juridische documenten bij de rechtbank om jullie scheiding volledig af te ronden.
 • Na het gratis kennismakingsgesprek volgen meerdere mediation sessies waarin alle belangrijke zaken, zoals financiën, inboedel en huisvesting, worden besproken. Hierdoor kunnen jullie weloverwogen beslissingen maken. Er wordt ook een berekening gemaakt voor alimentatie. Het is gebruikelijk om vroeg in het proces te praten over de woning, wat vaak rust geeft en duidelijkheid schept. De mediator Waalwijk staat voor jullie klaar.
 • Andere afspraken over de zorg voor de kinderen worden gemaakt als jullie kinderen hebben. Deze afspraken worden vastgelegd in het ouderschapsplan. Bovendien worden er tips gegeven over hoe je je kinderen goed kunt ondersteunen tijdens de scheiding en is er een apart kindgesprek mogelijk, zodat zij ook hun zorgen en ideeën kunnen uiten.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat voor zorgverdeling past bij jullie?

Als jullie kinderen hebben worden er afspraken gemaakt over een omgangsregeling. Samen met jullie worden de mogelijkheden en voor- en nadelen op een rijtje gezet, zodat jullie goede keuzes kunnen maken:

 • Co-ouderschap betekent dat je na de scheiding de zorg voor de kinderen fifty-fifty verdeelt. Voordeel is dat jullie beiden een grote rol in het leven van jullie kind blijven spelen. Hier staat tegenover dat het ook bij jullie kind moet passen. Als jullie kind veel behoefte heeft aan rust en duidelijkheid, is co-ouderschap wellicht minder geschikt.
 • Andere omgangsregelingen. Jullie kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen dat jullie kind het hoofdverblijf bij de moeder heeft en een vaste dag in de week en om het weekend bij de vader is.

Met mediation Waalwijk kun je allebei goed verder

Mediation werkt als je allebei de intentie hebt om er samen goed uit te komen. Je mag het over alles nog oneens zijn, dit wordt besproken in de gesprekken. Mediation werkt niet als het respect voor elkaar volledig weg is en men niet bereid is naar de ander te luisteren. In het kennismakingsgesprek wordt dit ook besproken, zodat we goed kunnen bepalen of de mediation kans van slagen heeft. Ons slagingspercentage is gelukkig hoog.

De meeste partners hebben de intentie de scheiding goed te regelen (hoe moeilijk het soms ook is), waardoor wij jullie goed kunnen bijstaan tijdens de scheiding en alles goed kunnen afronden. Waardoor jullie allebei zo goed mogelijk verder kunnen. Neem gerust contact op met de mediator Waalwijk.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijn, vertrouwd, betrokken en zakelijk waar nodig! Ik zou Marion Bongers zeker aanbevelen!.” – Marian uit Duiven

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button