Mediator Waddinxveen

Mediator Waddinxveen

Mediator Waddinxveen

Mediator Waddinxveen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Als mediator Waddinxveen bied ik jullie een volledig scheidingspakket. In gesprekken bij jullie thuis wordt de scheiding stap voor stap geregeld. Hierbij is er altijd oog voor de emoties die er spelen.

Als scheidingsexpert sta ik jullie de hele scheiding bij. Er wordt gezorgd voor passende oplossingen. Zoals wat is mogelijk met de woning en wat is goed voor de kinderen. Ook het juridische gedeelte wordt afgehandeld. Samen regelen geeft jullie een goede basis voor de toekomst.

Service mediator Rogier:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van A tot Z geregeld met mediator Rogier

Met scheiden in 7 stappen wordt alles geregeld. Er is in de gesprekken naast het regelen van alle praktische zaken, ook aandacht voor de emotionele impact van de scheiding. Ook voor kinderen is er extra aandacht mogelijk in een kindgesprek. Dit is een apart gesprek met jullie kinderen, waarin zij hun ideeën kunnen aangeven. Voor mijn dienstverlening betaal je een all-in tarief. Deze bestaat uit:

 • Samen met jullie worden stap voor stap afspraken gemaakt over alle zaken die geregeld dienen te worden bij een scheiding. Zoals alimentatie, de financiën en de (eigen) woning. Is er een koophuis bij de scheiding, dan wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat haalbaar is.
 • Ook wordt er een alimentatieberekening gemaakt. Deze wordt doorgesproken en vervolgens is het zaak te komen tot overeenstemming. Wat meespeelt zijn uiteraard de wettelijke richtlijnen, ook kijken we wat past in jullie situatie.
 • Bij minderjarige kinderen komt er een ouderschapsplan. Hierin worden alle afspraken vastgelegd die passend zijn bij jullie kinderen en jullie eigen situatie. Denk aan de zorgverdeling en hoe jullie elkaar blijven informeren over de kinderen. Ook is het mogelijk dat ik kinderen apart spreek in een kindgesprek.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd door onze vaste advocaat. Als dit is afgewikkeld is de hele scheiding geregeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Waddinxveen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Steun voor kinderen bij de scheiding

Kinderen zien hun ouders liever niet uit elkaar gaan, ook al is er bijvoorbeeld regelmatig ruzie. Benadruk als ouders dat de kinderen één moeder en één vader hebben die onvoorwaardelijk van de kinderen houden. Dat zij altijd bij jullie als ouders terecht kunnen.

Belangrijk is om te benadrukken dat de kinderen niet hoeven te kiezen tussen de ouders. Vertel ze ook dat zij altijd opa, oma en andere familieleden blijven zien.

Met jullie wordt verder besproken hoe je als ouders goed met elkaar verder kunt. Ook is er steun en worden er tips gegeven door de mediator Waddinxveen hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button