Scheiding - Bemiddeling

Mediator Werkendam

Neem direct contact op met Ron Philippens: 085 1302980 of mail mij

Als mediator in Werkendam kom ik bij jullie thuis om de scheiding van A tot Z te regelen.

Door zaken samen te regelen ontstaat er snel rust en duidelijkheid.

Alle praktische zaken worden geregeld en er is oog voor de emotionele impact van de scheiding. Voor kinderen is er extra aandacht mogelijk in een kindgesprek. Jullie worden door mij begeleid tot en met de afwikkeling van de scheiding bij de rechtbank.

Ik kom bij jullie thuis in Werkendam en omgeving, zoals ook in Aalburg, Geldermalsen, Gorinchem, Leerdam, Tiel, Woudrichem en Zaltbommel.

Met de mediator Werkendam wordt jullie scheiding compleet geregeld

Eerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin wordt besproken wat ik voor jullie kan betekenen en jullie kunnen aangeven wat voor jullie belangrijk is. Ook de kosten worden besproken; je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. Zo weet je precies waar je aan toe bent qua kosten. Met scheiden in 7 stappen wordt jullie hele scheiding geregeld, te weten:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over alle zaken die bij een scheiding geregeld moeten worden. Zoals alimentatie, de woning, pensioenen en financiën. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid.
 • Bij minderjarige kinderen komt er een ouderschapsplan. Hierin worden alle afspraken rondom jullie kinderen vastgelegd. Denk hierbij aan de zorgverdeling, invulling van de vakanties en op welke wijze je elkaar informeert over de kinderen.
 • De juridische afhandeling wordt volledig door onze vaste advocaat. Je hoeft dus niet zelf naar de rechtbank. Hiermee is jullie hele scheiding geregeld.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat zijn tips voor kinderen bij de scheiding?

Hoe steun je je kinderen zo goed mogelijk tijdens en na de scheiding?

 • Wees je bewust van je eigen gedrag. Zelfs al wordt er geen ruzie gemaakt, dan pakken kinderen je uitstraling op. Ze vangen signalen op; zoals dat hun ouders niet met elkaar praten of elkaar niet begroeten bij het binnenkomen.
 • Stuur kinderen niet naar de andere ouder voor informatie of zeg, ‘vraag dat maar aan de andere ouder’, maar doe dat zoveel mogelijk zelf. Vraag ook niet via de kinderen hoe het met de andere ouder gaat.

Mediation Werkendam geeft rust voor de toekomst

Samen de echtscheiding regelen geeft lagere kosten en meer rust. Als het jullie beiden lukt om gezamenlijk eruit te komen, met respect voor elkaar en voor de kinderen, levert je dat rust en duidelijkheid op. Je komt niet tegenover elkaar te staan. Door afspraken op elkaar af te stemmen worden spanningen en frustraties in de toekomst zoveel mogelijk voorkomen.

Het is mogelijk dat ik als mediator een gesprek met jullie kinderen heb in een kindgesprek. Besproken wordt hoe het met ze gaat en of ze tegen dingen aanlopen of ergens mee zitten. Dit gesprek is laagdrempelig en is gewoon bij jullie thuis.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ron jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.