Mediator in

Mediator Winschoten

Neem direct contact op met Jantien Schaap: 085 1302998 of mail mij

Samen afspraken maken met mij als mediator in Winschoten geeft rust voor de toekomst

Bij mediation is het streven het jullie mogelijk maken om bij de scheiding elkaar te vinden, ondanks de soms (grote) verschillen.

In de gesprekken worden jullie goed geïnformeerd en ondersteund in het maken van goede afspraken. Zo komt er duidelijkheid over alle zaken. Bij kinderen is er extra aandacht voor hen mogelijk in een apart kindgesprek. Alles wordt zorgvuldig geregeld, wat jullie de beste basis geeft om goed verder te gaan.

Jullie scheiding volledig geregeld

Het is fijn, als je je geen zorgen hoeft te maken over de administratieve en juridische afhandeling van je scheiding. Met scheiden in 7 stappen weten jullie zeker dat alles aan bod komt, zoals:

 • Het maken van een alimentatieberekening, waarbij jullie worden voorgelicht over de mogelijkheden.
 • Bij een eigen woning snel duidelijkheid krijgen over de mogelijkheden van de eigen woning bij de scheiding.
 • Het vastleggen van de gemaakte afspraken in een scheidingsconvenant. Zoals over de zorg bij jullie kinderen, jullie financiën, alimentatie en over de woning.
 • Ook verzorg ik de afhandeling van deze documenten bij de rechtbank. Jullie hoeven er dus zelf niet naartoe.

Dankzij mediation in Winschoten concentreren jullie je op herstel en de toekomst, in de wetenschap dat alle zaken daaromheen volledig worden verzorgd. In het kosteloze kennismakingsgesprek worden de kosten voor de scheiding besproken (het all-in tarief), zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe voorkom je dat kinderen de dupe worden bij de scheiding?

Een scheiding wordt nog ingewikkelder wanneer je kinderen hebt. Je wilt je kinderen zo min mogelijk betrekken bij de zaken die spelen. Ik kom jullie ook dan tegemoet door de volgende zaken te regelen:

 • Goede afspraken over kinderalimentatie op basis van een alimentatieberekening.
 • Het opstellen van een ouderschapsplan over de zorgverdeling en de communicatie tussen jullie beiden wanneer het over jullie kinderen gaat.
 • Er is apart een kindgesprek mogelijk, zodat kinderen ook hun mening kunnen geven over afspraken die hen aangaan.

Gesprekken met ruimte voor emoties

Emoties lopen hoog op tijdens een scheiding. En dat mag ook. Daarom vindt de mediation bij jullie thuis in Winschoten plaats. In jullie eigen omgeving is er meer ruimte voor emoties dan op een locatie waar je je niet op je gemak voelt. Ik kom dan ook bij het eerste, geheel kosteloze, adviesgesprek graag bij jullie langs. Op basis van dit gesprek bepalen jullie zelf of jullie hier vervolg aan willen geven.

Als je uit elkaar gaat ben je altijd gekwetst. Ga daar zowel naar jezelf als naar de ander respectvol mee om. Dit is een belangrijke factor waardoor het scheidingsproces goed verloopt. Stel de intentie om respectvol uit elkaar te gaan centraal. Mediation kan daar zeker een bijdragen.

Wat klanten over mij zeggen

“Alles snel en goed geregeld.” – Peter uit Veendam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op! We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button