Mediator Woensdrecht

Mediator Woensdrecht

Mediator Woensdrecht

Mediator Woensdrecht

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Als mediator Woensdrecht bied ik jullie een volledig scheidingspakket. Er komt overzicht, je wordt goed geïnformeerd en er worden passende afspraken gemaakt. Zodat je allebei goed verder kunt. Als jullie samen kinderen hebben, betekent dit goed verder kunnen als ouders.

Wat kan ik als mediator betekenen? Ik kom bij jullie thuis in Woensdrecht, Hoogerheide, Ossendrecht en Putte om samen met jullie de hele scheiding te regelen.

Goede hulp bij scheiden houdt in dat er goede passende afspraken komen. Omdat jullie beiden worden bijgestaan én alle mogelijkheden worden besproken, komen er oplossingen, die bij jullie situatie passen. Zo kun je allebei goed verder.

Service mediator Woensdrecht

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat houdt de scheiding regelen met mediation in?

Jullie scheiding wordt van begin tot einde geregeld. In het kosteloze kennismakingsgesprek wordt besproken wat ik als mediator Woensdrecht voor jullie kan betekenen. Jullie situatie wordt besproken en eventuele vragen zorgen. Ook worden dan de kosten besproken, je betaalt een all-in tarief voor de hele afwikkeling van de scheiding. Dit bestaat uit:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over onder meer de verdeling van de financiën, de woning en pensioenen. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er gezorgd voor snel antwoorden op de vraag wat mogelijk is. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van jullie in de woning kan blijven? Er wordt een alimentatieberekening gemaakt waarvan de uitkomst de basis is voor het gezamenlijke gesprek. Insteek is te komen tot goede alimentatieafspraken.
 • Bij kinderen wordt er samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Hierin worden alle afspraken over de kinderen vastgelegd. Denk daarbij aan wanneer de kinderen bij welke ouder zijn, hoe de vakantieperioden wordt ingevuld en op welke wijze je elkaar informeert over de kinderen. Het is ook mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb, zo kunnen zij ook hun wensen en ideeën geven.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt volledig voor verzorgd. Als dit is afgewikkeld is de hele scheiding zorgvuldig geregeld.
Logo van Resolve Visie

Vragen over mediation

Een mediator Woensdrecht schakel je in als jullie gezamenlijk de scheiding willen regelen. Dit is in plaats van een juridische procedure waarbij je elk een advocaat hebt. De scheidingsbemiddelaar informeert jullie over alle rechten en plichten en denkt met jullie mee over goede passende oplossingen. Ook regelt de scheidingsbemiddelaar de juridische kant.

Rogier is zeker een MfN geregistreerd mediator. Dit houdt in dat deze voldoet aan alle beroepseisen en er sprake is van een formeel klachten reglement. Je kunt dus een deskundige begeleiding verwachten bij jullie scheiding, zonder losse eindjes.

Stap voor stap worden alle zaken die bij een scheiding komen kijken met jullie besproken. Denk aan de woning en de toekomstige woonsituatie, financiën en pensioenen. Hebben jullie kinderen dan ondersteunt de mediator jullie ook in het maken van goede afspraken over hen. Deze komen in het ouderschapsplan.

De opties met de eigen woning worden besproken en op een rijtje gezet. De opties zijn: De woning wordt overgenomen door één van jullie, verkoop van de koopwoning of de woning een periode onverdeeld laten. De voor en tegens wordt samen met de mediator met jullie besproken. Alle afspraken rondom de woning worden vastgelegd in het echtscheidingsconvenant.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

Onze mediators ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Woensdrecht. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Afspraken over kinderalimentatie

Als jullie kinderen hebben, wordt naast de zorgverdeling ook de kinderalimentatie besproken. Vragen hierbij zijn onder andere: Wat zijn de kosten van de kinderen? Wat moet allemaal van de kinderalimentatie betaald worden? Es er ruimte om voor de kinderen te sparen? Hoe ga je om met kosten die niet vergoed worden door de zorgverzekeraar?

Hoe ziet de juridische afhandeling van de scheiding eruit?

Onder de mediator Woensdrecht dienstverlening valt ook de juridische afhandeling van de scheiding. Deze wordt in gang gezet als er over alle praktische zaken goede keuzes zijn gemaakt en door mij zijn vastgelegd. Jullie hoeven niet zelf naar de rechtbank en de stappen zijn:

 • Als alle stukken zijn opgesteld, tekenen jullie deze. De stukken gaan vervolgens naar onze vaste advocaat die de scheiding indient bij de rechtbank.
 • Je moet 2 keer stukken tekenen en terugsturen: een opdrachtbevestiging en een akte van berusting.
 • Je ontvangt bericht als de scheiding definitief is ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijn, vertrouwd, betrokken en zakelijk waar nodig! Ik zou Marion Bongers zeker aanbevelen!”
★★★★★

“Wij zijn snel en professioneel geholpen, met veel kennis van zaken. Er was gepaste empathie voor beide partijen, wij zijn op een zeer vlotte manier door deze lastige materie geholpen.”
★★★★

Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button